Új hozzászólás Aktív témák

  • Tel Chi

    tag

    Sziasztok mindenki!

    Én tegnap kaptam Münchenből a nagybátyámtól egy Tag Heuer órát, nagyon szép állapotú , újszerű és szép.

    http://www.chrono24.hu/heuer/vintage-1964-re-edition-black-carrera-box-papers-buckle--id2425488.htm?id=2425488&picnum=0&tab=pics

    A szíja le van nagyon lakva, de a bratyó 1 hete megrendelte a gyártól. Így nem hordható és ma elmentem szíjat venni a Tag Heuer szervízbe a váci utcába. Simán előhúzott az ember a gyáriszám megnézését követően az asztal alol, 37.000 ft!
    Még jó, hogy nem nekem kell megvenni, mert meg van rendelve.
    Nagyon rendes volt, nem tukmált rám semit! Néztük a bőr szíjakat, 18.000 Ft, azután 12.000 Ft és a 6.600 Ft-ra azt mondja ez szép és megy is hozzá! Felteheti rá? Mondom igen.
    Arrébb vitte, leszedte a szíjat és elviszi a látótávolságon kívülre egy helyiségbe. Ekkor kivert a víz, na mondom most szétszedi és kibuherálja a cuccokat belőle , valami bóvlira!!!
    Ott hallom a különböző hangokat, fújásokat leginkább. 3-4 perc és jön és beteszi valami szerkezetbe és ráhajtja a fedelet. A gép berreg fúj engem meg kitör a frász!!!
    Megkérdeztem ott a közelben egy kollégáját, hogy mi az a gép?
    Hát kéremszépen az a nyomásteszt, beméri az óra vízállóságát.
    Pár perc jön az úr és hozza az órámat már azúj szíjjal. Nézem, mintha teljesen új lenne az órám!!!!
    Megtisztítva, bemérve! Na mondom ez tiszta külföld! Kérdem megtisztította? Azt mondta igen meg is büntetnék ha nem ezt tenné és bemérte, tökéletes az óra!
    Örültem neki, de féltem hogy ez mennyibe fog kerülni? Hát ez itt a prémium kategóriában kérem szépen alap, kötelező és természetesen teljesen ingyenes!!
    Csak a szíj árát kellett kifizetnem, természetesen nagyon elégedett voltam és adtzam neki pár száz Ft borravalót!
    Most örülök az órámnak, mint majom annak a bizonyosnak!!!

    Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb

Új hozzászólás Aktív témák