Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz Taylor79 #257413 üzenetére

    Jó ez a színkombó. :K
    Ez melyik Rios szíj, és mi a véleményed róla? A vastagabb részén mennyire hajlékony?

    5-ös kezelő #257409:
    A lünetta cserével én is belerondítottam a tokba, de némelyik marhára nehezen jött le. :) Nagyon gyengusz a Vostok-minőség, ezért sem sajnálok legózni velük, és nem nagyon hat meg, ha megkarcolom a tokot. Van olcsóbb (kínai) órám, azt jobban sajnálnám. :)

    @mriya@ #257405:
    "50 ezerig még elviselem az integráltat, fölötte már nem"

    Ez így kicsit úgy hangzik, mintha az "integrált" csatlakozás egy minőségi probléma lenne, vagy spórolásból alkalmaznák a gyártók. :D Persze, értem én, hogy neked nem tetszik, és nem adnál érte sok pénzt, de akkor keveset miért adnál? :)

    A PRX-nek nagyon jó a szíja, az SNK-é is meglepően kényelmes számomra, és a jó fémszíjakat nem cserélem le. De más órákat is hordok, azokon kiélhetem az egyéb szíjak iránti vágyaimat/kíváncsiságom. :) Esetleg annak lehet szívás az integrált szíj, akinek csak egy órája van, és más szíjat is hordana.

    Amúgy a PRX-re van gyári gumi/bőr is, + más forrásból is beszerezhetők, csak hát nem olcsók (az alis kínai megoldások elég gagyik). Nato is rakható rá, de eléggé zsebbenyúlós a két kis fém biszbasz, szal kihagyom. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák