Új hozzászólás Aktív témák

  • resool

    aktív tag

    Ha már szíjak a téma, akkor egy kis segítséget szívesen írok, miután már nagyon sok szíjat kipróbáltam és elég sok tanulópénzt is megfizettem egyes márkák miatt, natokról nincs sok tapasztalatom, mert nem hordok. Így bőrszíjak:

    Low budget kategória:
    Harry szíj: 2 volt, nem tudom már, hogy kerültek hozzám, mindkettő kuka lett, szerintem silány és használhatatlan, mindkettőnek pár használat után a csatja is "elromlott" rövid volt a pöcök/elkopott egy két használattól és nem zárt a csat. A bőr rész pedig nagyon gagyi, viszont filléres tétel, szóval legalább azt tudja amennyibe kerül, ha kicsi a budget akkor nem elvetendő opció.

    Rios szíjak 10e alatt: Szintén csak negatív tapasztalatok, büdösödnek, elvállnak a rétegek egymástól. Rossz anyaghasználat, ezután nem is vettem drágábbat már, így lehet, hogy a drágábbak használhatóak valamire.

    Hirsch 15 ezer ft alatt (8-10-es minta): Nem mondanám rossz minőségnek, de jónak sem, olyan érzése van az embernek, hogy valami nem az igazi, mindig volt valami gondom minddel. Többet már nem fogok venni mindenesetre.

    Hirsch 15 ezer felett:: Itt kezdődik náluk a minőség, ezek már nagyon rendben vannak, viszont ennyiért már sok jobb van, így maximum aminek értelmét látom azok a vízálló/levegőző szíjaik, mert ebből jóval kisebb a választék a piacon.

    cheapestnatostraps.com: egy ideje már bőrszíjakkal is foglalkoznak, 5ezer forintig nagyon gagyi, merev bőr??, rossz anyaghasználat. Kerülni érdemes.
    15 ezer körül: már sokkal jobb minőség, ezekkel meg vagyok elégedve, de vannak szintén jobb opciók.

    Ha nem veszi sértésnek a két úriember a fórumról (vadászcsiga és M1O) akkor az ő szíjaikat is megemlíteném 15 ezer alatt: Mindkettőjüket maximálisan ajánlani tudom bárkinek, megvan az opciód a teljes egyénreszabásnak. Minőségügyileg is nagyon jó szintet megütnek Stílusban van egy kis eltérés közöttük, szóval érdemes a palettát átnézni, ki miben jeleskedik. Mindenképpen az egyik legjobb opció a tőlük való vásárlás. Szintén előny, hogy ha páratlan méret kell akkor ők azt is el tudják készíteni.
    Facebook csoportos Kamilla szíjait még nem próbáltam, de képek alapján nem vennék, még van hova fejlődnie.

    És végére a személyes kedvencem hagytam. colareb. 30 eurónál kezdődnek a szíjak. Eszméletlenül jó minőség, és a legjobb anyaghasználat amivel találkoztam ebben az árkategben. Ha nem valami egyedire van szükségem, már csak innen vásárolok.

    Ezen kívül még nagyon sokat kipróbáltam, de jellemzően 1-1 darabot, ezekről nem írnék véleményt és nem is túl ismert helyek, nem is ragadt meg hirtelen semmi amit/akit ajánlanék. Talán egy @theleatherstrap nevű instagram felhasználó, aki szintén otthon készíti a szíjait, ügyes srác, előnye, hogy a racing szíjak a szakterülete (ami főleg chrono kedvelők preferált szíja), viszont 50 euro körül vannak a darabok, ha valaki ilyenre vágyik akkor őt tudom ajánlani.

    Remélem valakinek azért hasznos volt ez a pár sor, hátha megspóroltam valakinek pár ezer forintot.

    elírások miatt bocsánat,ha volt (biztos), nem olvastam át mégegyszer amit írtam

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák