Új hozzászólás Aktív témák

  • Deskdiver

    senior tag

    válasz squir #142484 üzenetére

    A hivatalos sajtókommunikáció szerint már 10 napja kapható világszerte a Moonwatch. Sejtésem szerint az előrendelések és logisztika ebbe rendesen belekavart és emiatt még egy büdös darab sem érkezett hivatalosan Európába.
    Amerikában a Kays üzletláncnál beszerezhető némelyik boltban de teljesen felesleges a központjukat hívni útbaigazítás miatt ,mert dunsztjuk nincs melyikben és mennyi darab van. Személyesen pedig minimum ismerni kell a Kays saját szortiment kódolását és rögtön ezzel a számmal érdeklődni, mert a Bulova Moonwatch? kérdésre az eddigi tapasztalatok szerint egy sült hal szerű reakciót produkálnak az eladók. Amikor volt szortikód is a kérdéshez rögtön előkerült a raktárból a cucc némelyik üzletben.
    A hivatalos ár maradt az $550 annyival kiegészülve ,hogy lett egy fémszíjas változat is $650-es címkével. Persze most néhányan megpróbálnak üzletet csinálni a hiányból és ez okozhatja a nagy szórást az árban.
    Előbb-utóbb befut az EU-ba is csak nekünk egy picit többet kell várni. Ami eddig biztosnak tűnik az az ,hogy nem limitált kiadás. Páran megpróbáltak eladni egy-egy darabot az ebay-en 1500db-os limitáltként ,de ez bullshit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák