Új hozzászólás Aktív témák

  • Bicskás

    tag

    Milyen órákat ajánlanátok mindennapi használatra, amelyeknek a karikája és a lapja is zöld a teste pedig nem műanyag és nem arany ( színű ) ?

    Nem honvéd zöld, annál világosabb és nem lime, annál sötétebb valahol a fű és a smaragd árnyalatának tájékán, tudom nehéz eset vagyok. :D

    Vadászcsiga szintén ugyanilyen árnyalatban vásárolnék NATO szíjat, lehet valami hátulütője, buktatója, mi az amit alaposan ellenőrizni kell vásárlás előtt, van olyan ajánlott eladó mint pl az olcsószíjas, aki megbízható, csat anyag és/vagy kialakítás tekintetében melyik forma a legjobb, ezek a szíjak mennyire érzékenyek a koszolódásra ?
    Fát nem vágnék, de nem éppen egy steril laboratóriumban dolgozom.
    Tisztítása miként ?
    Láttam a csere csak annyi, hogy befűzöm, de ahogy elnéztem elég nagy a második szíjon a holtjáték, nem lötyög rajta az óra teste ?

    Diskdriver láttam van Vostok Europe K3 Submarine órád, elmondanád, dióhéjban, hogy mit gondolsz róla és/vagy mik a tapasztalataid vele kapcsolatban ?

    Köszönöm mindenkinek előre is a válaszokat ! :R

    Corvus milyen árban van/volt ez a Szovjet/Orosz óra amibe annyira bele vagy szerelmesedve, hogy még tüzifa hasogatáskor sem vagy képes letenni ? :Y

Új hozzászólás Aktív témák