Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kemotox #93964 üzenetére

    A jó steam eddig nem foglalkozott a dll-el, pedig egy éve ott volt. Aztán 2-3hete úgy döntött hogy most akkor nem kapcsolódik a netre mert egy teljesen különálló programmaradék ami egy másik meghajtón van, amihez kb. semmi köze semmilyen téren, nem lép be, vagy ha már belép ki is lép üzenet nélkül. 4-5 reinstall és akkor már connect fail/kilépkedés helyett rájön hogy ez a dll a gond.

    Voltak hasonló húzásai nemcsak nálam és igencsak filózni kellett hogy kitaláljuk mi a gond. Asszem valami 118-as hiba a kliensben a store/community fülnél, (keress rá a neten a 118as hibára mert nehogy már kiírja alapból mi a gond) - kb. "ellenőrizze az internet beállításokat". Ez utóbbi tényleg egyedi eset, de ki az aki a beállítások ellenőrzését élből a hálókártya cseréjével kezdi, mert akkor azzal volt a gond.

    Ezért kár az adatokat gyűjtögetni hogy ha olyan baj van akkor jó esetben csak hibakód lesz, vagy az sem a már tárgyalt módon. 11év óta használom összességében megelégedéssel, ugyanakkor voltak még különleges hibák és problémák amiket egy ilyen platformon ekkora fejlesztői háttérrel nem várna az ember. De ez már tényleg OFF.

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák