Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kemotox #93952 üzenetére

    Jó hát nekem8 egy 5-6éves gépen, ami lehetőségekhez mérten szinten van tartva (adatlap), de ha ezt egy vadonatúj Paks2 gépen csinálja mert kitelik tőle, akkor hadd pörögjek már rá.

    Megjegyzem hogy tegnap random kilépegetett hibaüzenet nélkül az új telepítés. Így hát nem tudtam jobbat (meg hát az új szabályozás :D) újra letöröltem, majd visszaraktam és akkor még nem változott semmi, majd ma indulás/login/kifagyás után kinyögi hogy valami dll fájl problémákat okozhat a működésben. Egy olyan hulladék ami már egy rég letörölt program után maradt vissza és hiába volt rendszertakarítás + registry clean is már, valahogy még is bent maradt.

    Szóval ha ezt már egyből az elején kiírja 2hét szopatás (connect fail) helyett akkor ugyanazzal a megoldással elkerülöm ezt a végén már teljes szopóágat amit végül ma mindenképp meg kellett csinálni. Ezek után nem csoda ha akadozik a PC ipar mert ez adott esetben egy milliós gépen nem kicsit bosszantó amikor valami nem indul, főleg úgy hogy tegnap még működött.

    Na de mind1 is, jelenleg működik aztán kíváncsian várjuk mi lesz a következő hiba ;]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák