Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz Heavyrain #51796 üzenetére

    hat figy sztem fokozatos lesz az egesz, de mivel streaming opcio is lesz igy mindent meg lehet csinalni. na meg ugye ingyenes az OS szoval lehet barkolcsni kis mediaboxot magadnak igy nem kell fizetni se semmit:)

    a steam mar regota uralja az egesz vilagot, hiszen sok ember nem a jatekot nezni csakhogy steames e, ha igen akkor megveszi. ez persze rossz en is jatszom sok olyannal ami soha se lesz steamen mondjuk bar a greenlight ota barmi lehet viszont nagyon sok embert ismerek akinek ez az egesz tul bonyolult es inkabb csak mobilon jatszik mert ott egy ket gomb nyomas es mar jatszhat. a steam megadja ugyanazt foleg ha megjobban family optimalizalt lesz az egesz - lasd bigpicture. tehat ez nem is inkabb rolunk szol hanem azoknak akiknak szamit a kenyelem.

    en pl maces forumokon is szoktam irkalni mert igazabol az vagyok es volt hogy a srac pont 20? euroert akart witchert venni mikor mondtam hogy epp jon az oszi sale meg gogon is epp akcios. mondanom se kell tokre orult hogy tobb mint 10 euroval olcsobban megkapta es meg a pc verziot is. egyszeruen kell egy eszkoz amivel megjobban a koztudatba tud kerulni es ravezetni az embereket hogy vannak tok jo digitalis jatekok is joaron

    amugy en nagyon szeretem a GOG ot is de amig mindig olcsobban megszerzem steamre kb az osszes jatekot mint az ottani akciok addig marad aza 30-40 jatek amit ott vettem - mellesleg azokat is csak azert hogy a csalad tobbi tagja is tudja nyomni ezerrel.

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák