Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz ruti #46056 üzenetére

    KF teljest is ki tudod próbálni július 11-ig! :D
    Telepítés innen.

    MP:
    1) L4D2
    2) KF
    3) DI

    SP:
    1) DI
    2) A másik kettő nagyon nem!

    L4D2
    Akkor jó, ha van még 2-3 barátod akikkel össze tudtok jönni esténként játszani. Nagyon szórakozás így! Egyébként az egyes kampányoknak van története, bár mély részletekre ne számíts. Ez a játék nem erről szól. Rengeteg játékmód van benne gyárilag, amik nagyon jól meg tudják variálni a játékmenetet! Ezen felül rengeteg kampányt/kiegészítőt lehet hozzá letölteni a http://www.l4dmaps.com/-ról.

    KF
    Ebben még csak pár órát játszottam. Nagyon nagyon a csapatmunkán van a hangsúly! Tehát szintén barátokkal érdemes játszani. Neten csak ritkán jön össze egy jó csapat. Történet egyáltalán nincs benne. Egy 10+1 körből álló zombihullámot kell túlélnie a csapatnak. Ezek egyre nehezülnek. Évente kétszer (Steam Summer/Winter Sale+Halloween) különleges időszak van. Ilyenkor kapunk egy új plusz pályát, valamint a szörnyeket is lecserélik. Én például nem bánnám, ha a mostani szörnyek véglegesen maradnának, mert különösen jól sikerültek (bár ez a téli kollekcióra is igaz)! Ebben van karakterosztály, specializációval. A karaktert viszed tovább az egyes játékok között. A menetekben pénzt kapsz az ölések után, amiért felszerelést tudsz vásárolni. Ezek nem maradnak majd meg, csak az adott menetre (10+1 kör) érvényesek. Ha megölnek, akkor a körben már nem születsz meg újra. A következő körben meg az alapfelszereléssel kezded.

    DI
    Ez erősen történet központú! Pont ezért nehéz barátokkal játszani, mert rendszresen mindenkinek kell jönnie (vagy lemarad a történet egy részéről). Talán a Skyrimhez tudnám hasonlítani, csak itt közösen is végig tudjátok játszani a történetet. Plusz ebben szinte csak kézifegyverek vannak, a másik kettő játékban viszont jóval hangsúlyosabbak a lőfegyverek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák