Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Rabbitf_24 #19759 üzenetére

    A rendőrségen sokra nem fogsz menni ekkora összeggel. Nem hinném, hogy érdemben foglalkoznának ekkora volumenű üggyel.

    Az, hogy bejelentetted a csalós topikban, hát...jogos, de...
    Mivel nem ismerem a körülményeket, így azért a csalós topikban való bejelentést megelőzően Én mindenképpen megírtam volna neki priviben, hogy be lesz oda téve, ha x idő múlva nem reagál a problémádra. Természetesen az x időt értelmes határokban kell megszabni, hogy a másik fél is érvényesíthesse a "jogait/kötelezettségeit".

    Nálam is előfordult, hogy nem vettem észre egy privit illetve, hogy az én privimre sem válaszoltak, de másodszori megkeresésre eddig mindig volt reagálás.

    Mivel adásvétel/csere/stb megtörtént és Te nem azt kaptad amit Ő állított eladáskor a portékáról (esetedben önhibádon kívüli probléma nélküli korlátlan használatot a játékprogramra), így reagálása hiányában nyugodtan mehet a csalós topikba.

    Az a legkevesebb, hogy kártalanít téged az ügylet miatt. Nem hinném, hogy Te vagy a felelős azért, mert a másik fél ki tudja hogyan/honnan jutott ahhoz a dologhoz, amivel most neked problémád van. Ha eladásra kínálta, akkor a felelősséget is ugyanúgy fel kell vállalnia utána, mint ahogy a vételárat is szépen elfogadta.
    Igen, ez "gerinc" kérdése is. Sőt...ez innentől csak erről szól esetedben.
    Becsületet egyszer lehet eljátszani, utána lehet már mismákolni, hogy véletlen volt, nem úgy akarta, stb.. Gondolkodni kell, mert ilyen apróságnak tűnő dolgokból is mély sérelmeket lehet szerezni másoknak.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák