Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Lacielvtárs #109042 üzenetére

    Watch Dogs: Legion

    Igen, ell kell simernem, hogy tulajdonképpen ez is nyugodtan kihagyható játék. Néhány sablonra van felépítve az összes küldetés. Megértem, hogy az emberek hamar beleuntak. Mint játék unalmas.

    Ami lenyűgözött benne az az, hogy milyen nagyszerű jövőbeli Londont készítettek az alkotók. Gyakorlatilag csak ezért éri meg vele játszani. Az egész város él, mennek ide-oda az emberek. Mindenkinek van valami története. Csinál valamit, történik vele valami.

    Az alapjáték olyan felépítésű, hogy egy csapatot irányítunk vele. A küldetéseket gyakran más-más karakterekkel csináljuk. Én ezt vittem ki előbb.

    A Bloodline dlc-t csak az alapjáték befejezése után kezdtem el. Na, ez utólag szerintem hiba volt. Egyrészt ez egy előzmény, az alapjáték története előtt játszódik. Amúgy nagyszerűen meg lehet vele tanulni a különböző képességeket.

    Ami ennél sokkal fontosabb, hogy ebben szinte végig 1 főszereplőt irányítunk. Tulajdonképpen elmondható, hogy az Ubisoft a dlc-be tette bele a játék történetét. Na, ilyen se volt még! Az alapjátékkal elhülyéskedhetsz, meg multizhatsz. A single player rész meg külön fizetős.

    Amúgy egyébként a dlc meglepően jól sikerült. Sokkal, de sokkal jobb története van mint az alapjátéknak. Valószínűleg ez volt a fő sztori vonal a fejlesztés során, csak valamikor menet közben lecserélték a csapatjáték verzióra, ami szerintem hiba volt.

    Kifagyás. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy kimaxolt grafikával, bekapcsolt RT-vel a játék már full HD beállításon sem éri be 8 GB VRAM-mal. Legalább 12 GB-os kártya ajánlott hozzá már itt is. Feljebb meg nyilván több. A játék akkor is hajlamos a kifagyásra, ha kifogy a VRAM-ból. Nem csak elkezd laggolni, akadozni, hanem kifagy. Ez ilyen, ezzel kell sajnos együttélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák