Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotyks94

    aktív tag

    válasz ng0ofy #8498 üzenetére

    Ismerősnek van egy szerverparkja ahonnan játék és ts szervereket futtat. Ő biztosít nekem ts szervert. Jelenleg az én szerveremen csak pár szoba van, és csak 5-10 ember jár fel oda csak dayz/armázni. Szóval nincs tele szobákkal, vagy random emberekkel. Simán nyithatok egy főszobát, ami alá meg lehet bármennyi alszobát nyitni. Tudok adni rangokat is, a megfelelő embernek, és ez teljesen ingyen van. Persze nem erőltetem, megértem egy teljesen üres szerver jobb lenne, csak azt ugye hivatalosan bérelni kell pénzért, ami ha csak havi pár ezer, ami elosztva a csapatra csak 50-200 ft/fő lenne, de szerintem azért ezzel is lenne sok embernek problémája. Igazából csak felvetettem, ha kell fennáll egyenlőre a lehetőség:) (ha másnem akár ideiglenesnek is)

    Viszont ha mindenképp bérelni akartok akkor külön szerót, szólhatok ismerősnek. Áron alul is lehet tudok szerót szerezni :)

    Amúgy meg táblázatba eddig 48-an írták be magukat. Kb 50 fő környékén lehetünk, max. (bár ebből legalább a fele inaktív, de ha beindulnak a dolgok, lehet ők is visszanéznek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák