Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Szőrös  #7890 üzenetére

    "próbálnak javítani a kommunikáción"

    én pont nem ezt érzem, hanem, hogy már akkora a nyomás, hogy próbálják a minimumot teljesíteni a kommunikáció terén. gyakorlatilag tesztelik a közösséget, hogy mikor elégszik meg, de még minél több infót megtarthatnak maguknak.

    hónapokkal ezelőtt kérték sokan, hogy legyenek status report-ok (pl., hogy melyik hajó milyen állapotban van, melyiken dolgoznak éppen, melyik modellezik már, stb.), most hogy már a többszöri be nem tartott határidők után az érdekli a közösséget, hogy "akkor mégis mikor", most elkezdik a status report-okat.

    annak ellenére, hogy még mindig bízom benne, hogy egyszer egy nagyon tuti kis játék lesz ez, számomra az már látszik, hogy a SC iskolapéldája lesz annak is, hogy hogyan NE építsünk fel egy nagy volumenű nyílt fejlesztési folyamatot. főleg azért, mert még egy pár ilyen kudarc (főleg kommunikációs, bizonytalanságban tartott) és az emberek sokkal visszafogottabbak lesznek egy-egy ilyen crowdfunded project-tel szemben.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák