Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Diopapa #7860 üzenetére

    biztos, hogy van belső ütemterv és biztos hogy többször módosítottak rajta (ami nem csak határidő módosítást jelenthet, hanem feature sorrendek cseréjét is) és biztos, hogy fognak is még. de mivel ezt nem tudnák jól előadni, mert sose hagyja el a szájukat olyan, hogy hibáztak/tévedtek volna, de talán még olyan se, hogy meggondolták magukat, azért nem is lesz publikus ez az ütemterv. még az is lehet, hogy odabenn is mindig csak finoman "javítgatják" az ütemtervet és belsős körökben sem ejtik ki a csúszás szót.

    ----

    eközben reddit-en:

    ahogy sejtettem is, már osztják is szét acc-okra a meglévő gifteket.

    mellesleg ugye tudjuk, hogy ez az egész szürkepiac, a csalások, a többszöri szabályváltoztatások a gift-elésre vonatkozóan az mind-mind a CIG hibája: nem bíztak még maguknak és megígérték az LTI-t az elsőknek, hogy jobban motiválják őket és azóta is ezért szívnak, illetve mostmár az alpha access-szel is ugyanígy jártak. lehet, hogy ezt is jobban csinálja az Elite, rohadt drága az alfa: nem is kellett szakaszosan engedélyezni azoknak, akik kifizették.

    talán azt is hiszik, hogy a még több pénz a megoldás a problémáikra, és ezért lesznek a külön pass-ek is, de lehet, hogy megint az az ígéret fogja őket, hogy mindig lehet majd ajándékozni. (bár lehetett volna az, hogy fiókhoz kötik az alpha-t és akkor itt nincs gift-elés meg szürkepiac)

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák