Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Diopapa #7855 üzenetére

    uhh, thx. bár valszeg belefutottam volna, mielőtt elgközelebb vásárolok.

    ahogy a legelső hsz-re reagáló hsz-ek rá is mutatnak: ez egy nagy baromság. pontosabban csak arra nem jó, amilyen indokkal kitalálták. a szürkepiacnak ezzel gyakorlatilag vége lesz (bár annak a készletek végével, amúgy is annyi lenne, hiszen mostmár semmi exkluzívat nem lehet beszerezni), a csereberélgetéseket viszont teljesen megöli. az tuti, hogy ha csak nem kötik mégis fiókhoz az AA-t, akkor mostantól nagyon nem éri meg felfele váltani. a dömping felvásárlások is vissza fognak esni.

    a middleman-ek egyébként pont, hogy a szürkepiac biztonságát szolgálták, innen is látszik, hogy a szürkepiac ellen jött ez a döntés inkább. innentől majd megy az account csere. akinek nagy készletei vannak, azok most szerintem ezerrel regisztrálják a fiókokat, hogy azokra dobják át a csomagokat, ezután a fiókok cserélnek majd gazdát és a legvégén átajándékozza magának az, aki már biztosan nem akarja továbbadni.

    nem lepődnék meg, ha ennek fényében a következő nagy vásár során visszaesnének az eladások, (hacsak nem működik a fenti trükk -- amíg be nem vezetik, hogy egy kártyával/paypal-lel csak egy fiókra lehet vásárolni)

    a fenti szabályok közül csak az első ér valamit is a scam-ek ellen, a többi csak kicseszés a szürkepiaccal. így már biztos, hogy nem fogok felváltani Connie-ra.

    azért megnézem reddit-en mit szólnak. :)

    @(#7856) Menthirist

    én meg nem vettem észre, hogy indulatokkal teli lenne a topik, megy a CIG kritizálása, védése, de vita szinten, nem veszekedésként. és főleg nem egymás kritizálásaként.

    a szabályok tekintetében lehet, hogy betűszerint igazad van:

    12. Jótanácsok, további szabályok:
    - 4.Hozzászólás:
    --- 2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
    --- 3. Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.

    mert nem 1-2 szavas válaszokat írtál, hanem pár mondatosokat, viszont annyit, hogy az már zavaró, hogy megérkezik valaki látva a 10+ új hsz-t az elmúlt egy órában, aztán kiderül, hogy ebből 9-et egy ember írt.

    egyébként ez se lett egy rövid hsz-t és mégis elfér benne két személynek válasz

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák