Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Diopapa #7848 üzenetére

    Természetesen egyetértek abban hogy csúsztatnak, meg beígérnek olyat is, amit tuti a büdös életben nem fognak már tudni beletenni, annyi mindent ígértek össze. Ezt mondtam már itt többször is. Abban már kevésbé értek egyet hogy ők fényeznék magukat, én inkább azt látom hogy a backerek fanatikus rétege az, aki isteníti őket.

    Én is szeretnék és korrektnek is tartanám, ha végre lenne valamiféle ütemtervre utaló dolog, hogy legalább lássuk nagyságrendileg mikor mire számíthatunk, mert sokak hajlamosak túlpörögni a pozitív és negatív véleményt is, ha nincs ilyen kapaszkodó. Emlékezzünk, amikor a Facebook megvette az Oculus Riftet, egyesek konkrétan életveszélyesen megfenyegették az OR csapat tagjait és családjait. Vannak ennyire túlpörgő és fanatikus emberek. Ráadásul évről évre az emberek "kilengései" egyre drasztikusabbak az internet minden területén.

    Amit viszont látni kell, hogy borzasztó sok mindent ígértek, és ha meg is próbálják betartani őket, az nagyon sok idő és pénz. Mint írtam, a csapat csak nő és nő, a fejlesztésből még alsóhangon 1-2 év van hátra, és maga a projekt is messze nagyobb volumenű annál, mint amire elsőnek pénzt kértek, meg amit eleinte hirdettek.

    Lehet hogy pénzügyi tökönszúrás lenne, de én elzárnám a pénzforrást (ne lehessen ideiglenesen többet backelni), de az ígérgetést mindenképp. Valaki a fórumon már szedegeti össze hogy mi mindent mondtak hogy benne lesz... ha a felét sikerül megcsinálni, már az több lesz mint a legtöbb más programban ami van.

    Amit leginkább a CIG hibájának tartok mindenképp, az a túligérés és túlvállalás. Valahol meg kell húzni a feature határt, hogy mi kerülhet bele, mert így sosem lesznek kész, és minden csak tovább csúsztatja a már meglévő dolgok kiadását.

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák