Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    érdekesek az árak, jobban megéri beolvasztatni a mostani Digital Scout LTI-met ($35) és venni helyette egy Digital Bounty Hunter - LTI csomagot ($60, azaz $25 ráfizetés) és külön egy Aurora LTI-t ($25) (azaz $50 ráfizetés összesen), mint csak venni egy 300i LTI-t ($55). mármint mindezt original backer-en keresztül. (remélem, hogy jó árakat találtam a netem). ráadásul a Digital Bounty Hunter - LTI-hez több store credit, térkép, kézikönyv és OST is jár.

    bennem azért az is ott motoszkál, hogy mi van, ha nem lesz annyira egyszerű előrébb lépni. nekem tuti nem lesz heti 10 órám se játszani vele és ha egy hajóhoz leszek láncolva, akkor legyen az valami olyan, amivel együtt tudok élni.

    az aurora-nak scifi-sebb a kinézete, csak kicsit aránytalanul nagy a feje és tele van pazarlással (minek két dokkoló kapu rá? minek ágy rekesz, ha pl. wc nincs, simán lehetne az ülés is egyenesbe hajtható, a 300i-nél legalább amúgy is hol térre nyílik az ágy)

    (közben szinte átléptük a $28M-t)

    [ Szerkesztve ]

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák