Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
2 kérdésem lenne
igazából írja hogy prémiummal offline zenehallgatás van, na már most ez hogy néz ki a gyakorlatba? nekem elsősorban telefonra kellene, otthon wifin kedvenc zenéimet letölthetem aztán hallgathatom net nélkül út közbe? vagy be kell kapcsolni a netet elindítani a spotifyt aztán nem streameli a zenét hanem a telefonról játssza le?
látom magyar accra is csak euróba lehet fizetni? viszont van valami megkötés hogy milyen előfizetést veszek? mert láttam pl ebayon vagy itt ott amott hogy 12 hónapos előfizetés olcsóbb mintha direktből a spotify-ban venném meg
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Oké hogy van offline mod de anélkül hogy ne lenne net + el ne indítanám a spotifyt nem játszik le semmit, van mérhető értelme annak mikor offline modba rakom a spotifyt ha így is úgy is telorol játszom majd le a zenét?
-
bandi0000
nagyúr
válasz #20749568 #719 üzenetére
Persze lementettem őket, de ha pl a netet kikapcsolom akkor nem megy a zene, ha bekapcsolom akkor sem megy, viszont amint megnyitom a spotifyt akkor megy a zene ofline a telefonrol, tehát nyilván amig nem ellenőrzi az előfizetésem nem engedi használni az offline zenét
Viszont van egy kapcsoló spotifyban hogy offline legyen e, arra vagyok kíváncsi hogy többet fogyasztja e a netet ha nem rakom offline modba, viszont nem a spotifyn hallgatom a zenéit hanem a telefonrolXbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz bandi0000 #720 üzenetére
Delete, amikor ürítettem a memóriát a spotify widgetet is bezárta és üresnek mutatta azért hittem h nem megy offline
Kurva jó ez a cucc, öregnek érzem magam hogy eddig nem tudtam h ez így működik mert havi 1500k t megér h ne kelljen warezolni és jó minőséget kapjak
Am ha befizetek 1 hónapot akkor autómatán levonogatja a pénzt vagy lehet állítani hogy ne vonja?
-
bandi0000
nagyúr
válasz #20749568 #724 üzenetére
de az csak spotify-re lehet felhasználni offline-nál meg talán tök 8 ez
Amúgy aki használja a widgettet, és ha bezárja magát a spotify-t annak is azt csinálja a widget hogy vagy üresnek mutatja magát vagy nem játssza le a zenét addig amíg meg nem nyitja a spotifyt és onnan el nem indítja a saját zenéit?
-
bandi0000
nagyúr
az miért van hogy a letöltött zenéim közül 2-3 elég tré minőségű annak ellenére hogy kiválóra állítottam, gondolok itt arra hogy 2 fülessel is kipróbáltam de a zene doboz hangú illetve recsegteti a fülest
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Régen használtam az appot, akkor viszont 2 bosszantó hibát találtam, ami nem tudom javítottak e már
Szóval, widgettet szeretem használni, de viszont ha offline hallgattam a zenét, és nyomtam egy összes alkalmazás bezárását, akkor bezárta a spotify-t is, és a widdget lenullázódott, ez után csak akkor tudtam használni, ha megint megnyitottam az alkalmazását, és kezdhettem elölről a zene hallgatást
másik, az hogy valamiért , bár az másik telón volt, ha jacken volt rádugva a kocsi fejegységre a telefon, akkor sokkal halkabb volt, mintha pl tárhelyen lévő saját zenéimet hallgattam volna
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Másnál is "nullázódik" a widget pár óra után?
S10+ Android 10, hallgatom a zenét, megállítom, és 1-2 h mulva megint újra kell indítani a listát, nem onnan folytatódik ahol abbahagytam
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest