Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    (spoileres)

    Doctor Who 7. évad (+ specialok)

    Remek évad volt ez is, bár a főszál itt most nem volt olyan erős, Clara története azért elég érdekes volt. Nem mellesleg nagyon jól néz ki az egész: a fények, a színek, a fényképezés, állati jó. Az új TARDIS belső hát durván modernizált és kicsit furcsa volt elsőre, de ez a sorozat ilyen, folyamatosan változik, megújul, ezért sosem lesz unalmas. A mellékszereplők is elég faszák, még a Gyíknő és Jenny is, de Strax, öregem, ő mindent visz, hatalmas arc, minden értelemben. Bár ebben az évadban is érdekes volt a 10. rész (Tardisos téma), de a legjobban talán a 7x07 ("The Rings of Akhaten") tetszett. 11-es is jó volt, főleg Strax miatt, 7x08 ("Cold War") és a 7x03 ("A Town called Mercy") is tetszett. Az évadzáró érdekes volt, bár picit jobbat vártam, de annak ugye jött a folytatása.

    Doctor Who 50th Anniversary Special: The Day of the Doctor

    Time War! :Y Végre, erre vártam, hogy végre megmutassanak belőle részleteket, főleg most, amikor már HD-ben nézheti az ember. A 3 doktor együtt nagyon király volt, David Tennant pedig :R De jó volt újra látni. Allons-y! :DD A vége hatalmas tisztelgés lett, mosolyogtam és még egy könnycsepp is kúszott a szemembe.

    Viszont. Sajnos nem vagyok teljesen elégedett: a királynős téma és az alakváltók annyira feleslegesek és gagyik és érdektelenek voltak számomra, hogy kár volt ezzel agyoncsapni egy ilyen komoly epizódot. Ezt a történetet máshogyan is fel lehetett volna göngyölíteni. :U Rose szerepe is, hát... többet vártam ettől is. :( Ahhoz képest hogy 50. évfordulós, 3 dokis, Time Waros téma, kicsit ütősebbet vártam. Továbbá nem tudom, hogy a Gallifrey téma jó lesz-e, ha most tényleg abba az irányba akarják folytatni. :U

    No de a lényeg, hogy a 7. évad fasza volt, a 50. évfordulós inkább olyan szempontból érdekes és élvezetes, hogy a Time War+3 Doki szerepelt, de a történetvezetés nálam annyira nem ütött.

    Viszont a sorozat simán a kedvenceim között van már, minden kezdeti szenvedés ellenére azt mondom, hogy simán megérte, mert zseniális és varázslatos utazás volt. Köszi mindenkinek, aki biztatott, hogy megéri folytatni. ;) :R

    És akkor várjuk a karácsonyi epizódot ezerrel!

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák