Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz janeszgol #10 üzenetére
Másik 10 V hírnél is írtam hogy kéne egy felmérés hogy hány ember szokta rendszeresen visszanézni a telefonnal felvett videóit 4k monitoron vagy 4k TV-n.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Fred23
nagyúr
válasz janeszgol #32 üzenetére
Pár napja indítottam egy YT-os videót mobilon, néhány mp után látom, hogy valami nem stimmel, rosszabb a kép a szokásosnál. Fogaskerékre rábök, látom is, hogy csak 1080p-n megy a videó; átállítom 1440p-re, nyugodt sóhaj. Nem mindig, de időnként látom 6.39"-on, hogy a videó 1440p, vagy csak 1080p.
És egészen kényelmesen tudok fórumozni ezen a kijelzőn széles asztali nézetben, fektetett módban; tökéletesen látom a sok pici betűt. -
bteebi
veterán
válasz janeszgol #40 üzenetére
Attól függ, miben. Kijelző fényerőben pl. pont nem. Melegedésben pont nem. Kamerában, éjszakai képekben pont nem. Szoftverfrissítésben sem. És baromi hosszúak a Sonyk (is), bár nyilván kisebbek.
Tény, van Jack, ami nekem fontos lett volna. Ráadásul nincs se noccs, se kameralik, ami szintén fontos lett volna (hogy ne legyen). Sőt, nincs lekerekítve a képernyő széle se, ami szintén fícsör számomra. MicroSD bővíthetőség viszont még pont van az S20-ban is, ezért (is) lett az, és nem mondjuk az S21/22. (Sőt, az S20-ban még több a RAM, és nagyobb a kijelző felbontása is.) Ráadásul SOKKAL olcsóbb volt, mint bármelyik Xperia 5.
Rengeteget néztem az RTINGS tesztjeit is, és azok alapján nem volt meggyőző a Sony (mondjuk annyira a Samsung se).
#41: "később pedig már nem biztos, hogy megérné, mert a Sony-k jól tartják az árukat"
Hja, mert a Sony nem enged az árából. Ez egy fail szerintem, de lehet, hogy (szerintük) működik. Többek között amúgy ezért se lett Xperia 1/5 III/IV-em se. Mert iszonyat drága mindegyik.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
paatrick
őstag
válasz janeszgol #36 üzenetére
Minden TV 16:9-es képaránnyal van. Monitorban van 21:9, meg 32:9 de átlagembernek felesleges mert használhatatlan. Moziban szokás a 21:9-es képarány, de ott is van ami 16:9-es akkor beljebb húzzák a függönyt.
A fullHD meg a 4k is 16:9 képarány.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Petervipe
csendes tag
válasz janeszgol #71 üzenetére
Igaz, de azért is írtam oda, hogy kiknek szánom a hozzászólást. Te vágod (és még itt sokan) a miérteket, az ár-arány felől nézve, a specifikációk alapján már tudod ,neked megéri-e rövid, hosszútávon. De olyanok kértek , hogy írjak ide mint évek óta xperia 10 sorozat tulaj, akik más szempontok alapján döntenek.
Egyébiránt én sem értem a Sony döntéseit sok esetben, tehát még nem is szoktam védelmükre kelni sem, csak ez a szélesség tényleg vonzó és manapság ritka. -
bteebi
veterán
válasz janeszgol #96 üzenetére
Nem feltétlenül baj az. Vannak, akik az áraikkal szeretnének hódítani. Ha ez egy Vertu lenne, akkor minimum 10-szer ennyit is adnának érte. Persze ez csak egy Sony, szóval nem feltétlenül jó a stratégiájuk. Persze így is van elég szereplő a mobilpiacon, max. majd eggyel kevesebb lesz. Mondjuk én sajnálnám a Sonyt, az árazásukat leszámítva legalább a törekvéseik jók.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Fred23
nagyúr
válasz janeszgol #126 üzenetére
Nekem a szemeim mást mondanak, és nálam egyértelműen a Sony nyeri a kültéri versenyt. A Samsung részletei például a fáktól balra a földön olyan jól mutatnak? Nekem az inkább zavaró túlélesítés. És tucatnyi példát lehetne még hozni, csak minek? Engem nem zavar, ha Nálad a Samsung nyer.
Még korábban mentettem le őket, sima 1440p-s screenshotok, ezeket összevetve is egyértelmű a Sony győzelme nálam. Ezért mondom, hogy ízlés dolga. Nekem a felül lévő kép tetszik jobban, Neked meg ezek szerint az alsó.MrPetya19: Azt nem is néztem, de nem hiszem, hogy bárhogyan is befolyásolná a véleményem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest