Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarisznyarák
tag
289 Eur német MM/Saturn.
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm gondolkodik egy ilyen mobil vételén mert alza és mediamarkt-ban most 129e Ft, viszont elég sok helyen olvasott róla, hogy az ujjlenyomatolvasója eléggé megbízhatatlan, ezért érdeklődnék azoktól akiknek már van ilyen mobiljuk, hogy valóban sok gond van a mobil ezen funkciójával vagy már esetleg ez javult a legutóbbi frissítésekkel amiket kiadtak a mobilra?
[ Szerkesztve ]
-
szitiszem
újonc
válasz Daywalkerke #155 üzenetére
Évek óta használok 10 majd 10 II -t, tokban strapabíró telefon.
Az ujjlenyomat-olvasója keskeny.
Tok nélkül állítottam be az ujjlenyomataim mintáit, aztán idővel mindig jó ötletnek tűnt betenni valamit a telefon mögé a tokba (egy bankkártyát, bérletpapírt, papírpénzt) és utána csodálkozni, hogy elcsúszott az érzékelő a nyíláshoz képest és nem old fel rendesen 🙂 aztán bringázom és vizes a kezem és nem old fel .. vagy máskor túlságosan száraz és azért nem.
Leginkább a jobb mutatóujjal esik kézre az olvasója, azzal azért mindig történik valami.
Úgyhogy az évek alatt hozzászoktam, hogy gyakran kell kóddal feloldani.
Nem tudom más mobiloknál ez mennyire lenne másként, de szerintem teszi a dolgát ahogy kell.
Több ujjat is beállítottam, néha azokkal sikerül még a kódkérés előtt.
Ez a 129eFt- ár nem rossz érte. -
contaxg
veterán
Többször kell felvenni mintát egy bizonyos ujjról. Ez nálam ugrászerűen javította a felismerést.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
FireKeeper
nagyúr
nekem 10 IV van, nagyon jól működik az ujjlenyomat olvasó, annyi a trükk hogy mikor felveszed a mintát, több szögben megdöntve kell beolvasni, nem csak ugyanabban a pozícióban nyomkodod (de gondolom ez mindegyikre igaz). szerintem ez az oldalsó, bekapcsológombba integrált megoldás a legjobb az alternatívák között.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Crafter32
őstag
130 ezer az jó ár. Kb pixel 6a van most ennyiért. A Pixel 7a már 170 ezer.
Nehéz eldönteni mi a jó választás. Sony mellett szól, hogy biztos garancia van mellé. -
Crafter32
őstag
Ha egésznap úton az ember akkor fontos az üzemidő. Pixel mellett szól a kategória legjobb kamerái.
-
Daywalkerke
aktív tag
Köszönöm a részletes válaszokat az érdeklődésemre.
Egy olyan kérdése lenne még ismerősömnek, hogy mivel neki a jelenlegi mobiljába 2db SIM + 1 db microSD kártya van, de ezen Sony mobilba csak vagy 2db SIM vagy 1 SIM és egy microSD rakható és a gsmarena-n megtalálható specifikációk alapjám ez a mobil az e-sim funkciót is támogatja, így a kérdés az lenne, hogy ezek szerint ha 1db fizikai SIM + 1db microSD kártya van a mobilba rakva akkor ezek mellé még lehet aktiválni 1db e-SIM-et is?Off: Német amazon oldalon a mobil most 279€ és a magyarországi boltok által adott 2 év helyett az Amazon 3 év garanciát ad ( [link] ), amihez még kb. 5€ a szállítási költség Magyarországra egy német ismerősöm szerint, így a jelenlegi 380Ft körüli € árfolyamon kb. 108e Ft-os áron meg lehet venni, a kérdés viszont, hogy Magyarországon mely cég intézi az Xperia mobilok garanciális ügyeit, mert gondolom az Amazon hivatalos Sony garanciával árulja az Xperia mobilokat, így ha esetleg gond lenne egy Amazon-ról rendelt Xperia mobillal akkor azt bizonyára be lehetne vinni a garancia időn belül a hivatalos magyar Xperia szervizbe.
[ Szerkesztve ]
-
Tarisznyarák
tag
válasz Daywalkerke #162 üzenetére
Egy sim kártya és egy e-sim megy együtt. 2 db sim kártya nem rakható bele a nálunk áerult modellbe
-
mrlujoak
veterán
válasz Daywalkerke #162 üzenetére
"hogy ezek szerint ha 1db fizikai SIM + 1db microSD kártya van a mobilba rakva akkor ezek mellé még lehet aktiválni 1db e-SIM-et is?"
Igen. 1 db fizikai SIM (nanoSIM) és egy microSD tehető a készülékbe, emellett a második SIM az eSIM.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ttt1
őstag
Most a nagy black friday keretében 130 e ft. Ennyit megér a készülék? A52S-t váltana, de nem tudom lenne-e "előrelépés"?
-
FireKeeper
nagyúr
130-at szerintem simán, viszont az A52s-hez képest ez inkább sidegrade lenne, van amiben jobb van amiben nem. legfájóbb pont a SoC, ami erősebb a samsungban.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ttt1
őstag
válasz FireKeeper #166 üzenetére
Azért jobb lett volna erősebb, mert ezt is 2 3 évre tervezném, mivel ez is 2 éves múlt.
-
mrlujoak
veterán
Simán lehet ezzel is 2-3 évre tervezni, hiszen megkapja majd jövő év végén az android 15-öt is ami ugye majd azután egy évvel fog elavulttá válni, ha jön a 16...
Addig meg a biztonsági frissítések is jönnek, szóval simán okés a készülék 2-3 éves intervallumra még a frissítések tekintetében is.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
...no, egy kis infó az android 14 és a modell akkukezelésével kapcsolatban.
Ugye múlt hét csütörtökön megérkezett a 14 (2023.11.16) és péntek éjjel töltöttem fel.
Szombat reggel 8-kor vettem le a töltőről, ma (szerda) reggelre (9 óra) 50%-ra merült.
Ez több mint kielégítő 2 aktív simmel...
Ebben a 4 napban (igen ez 4*24 óra) az 50% fogyást 2óra 44 perc SoT, 2 óra 27 perc youtube music hallgatása jellemezte.
Miután a kímélő teszt lefutott, jön a mennyi az annyi teszt, amikor gyötröm, azaz a max SoT adatra megyek ráSony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tony_snow
tag
válasz mrlujoak #169 üzenetére
Koszi az beszamolot.
Most vettem egy ilyen telot 130-as akcioban. Kizarolag a hosszu uzemido (navigaciohoz) volt a szempont, illetve a vizallosag. Kicsit aggodva olvastam, hogy mennyire gyenge a sd695, de remelem azert egy google maps el fog menni rajta zokkenomentesen. Nagyon gondolkodtam, hogy ez, vagy samsung a34 legyen, egy arban vannak most. Az erosebb, jo az uzemideje, de ez kisebb es megjobb az uzemideje, igy vegul ezt valasztottam, remelem jol dontottem. -
tony_snow
tag
válasz FireKeeper #171 üzenetére
Ezt orommel hallom . Egyelore a dobozaban pihen, majd par nap mulva beuzemelem.
-
contaxg
veterán
válasz tony_snow #170 üzenetére
Nálunk egy iPhone 12-t váltott mert a párom annyit telefonál napközben, hogy volt amikor délután már töltőn volt. Az eddigi adatokból kb 3 naponként megy majd töltőre a teló.
Egyébként nem panaszkodik lassulásról, de egy nő mindig másképpen közelít ehhez. Én látom, hogy néha megakad egy pillanatra, de konkrétan leszarom. Mindent megcsinál amit kell és nincs "homokóra". Ha összeteszem a két telót és egyszerre nyittatom meg az Indexet, nem látok különbséget. Szóval egy picit túl van fújva ez a dolog szerintem.
Viszont én is kérdeznék... kijelzővédő témában ki mit használ? Vettem egyet az Alzától de csak a kijelző közepén simult fel a széleken nem. Ment 3800 forint a kukába.
Az óbudai Auchanban tudnak valami nedves fólia megoldást, de at mondta a srác hogy ez a karcok ellen OK, de a törésre jobb az edzett üveg.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
mrlujoak
veterán
Nem használok sem tokot, sem kijelzővédőt.
Az előd (Xperia 10 II) esetében sem, és 2 és fél év használat során nem került számottevő karc a kijelzőre. Jó, vigyáztam is rá, és csak néha esett kis magasságból asztalra, vagy épp műszerfali tartóból (a tapadókoronggal együtt) az ülés fémsínjára, és padlókárpitjára.Legutoljára még az XA2 Ultra kapott tőlem fóliát, ott olyan mértékben ívelődött a széleinél, hogy lágy fólia került rá. Aztán az Xperia 10 Plus már szintén nem kapott semmit.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
tony_snow
tag
Koszi, ennek orulok:). Gondoltam, hogy a magas nyito ara miatt ilyen "szigoruak" vele, es remeltem, hogy azert normalisan hasznalhato a 695. A kinai markak nyilvan sokkal olcsobban adnak jobb hardware-t, de nem mindenki akar kinai telefont, ilyen-olyan okbol kifolyolag. Ok, most a samsung is jobb hardware-t ad, de vannak olyan sarokpontjai ennek a telefonnak, hogy valakinek ez a legidealisabb valasztas.
Foliahoz nem tudok hozzaszolni, bizom ennek az uvegnek a karcallosagaban, es szerencsere esni sem szoktak nalam a telok. Tokot azert vettem, egy gagyi alzas atlatszot, nem akartam fekete spigent venni ra, tul szep a zold szin.
-
contaxg
veterán
válasz tony_snow #175 üzenetére
Koszi a fóliás válaszokat!
Én megvettem a gyári zöld tokot. Nagyon atom vele!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Bejövő hívásnál nem jelenik meg néha a telefon ikon és ezért elég nehézkes a hívások kezelése... más is tapasztalt ilyet?
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
mrlujoak
veterán
Nem jelentkezett ilyen vagy hasonló hiba.
Ha egy teljes visszaállítást nem szeretnél emiatt, akkor lehet érdemes lenne az 'archoz emeléssel felveszed a hívást' vezérlést bekapcsolni, így ha jelentkezik a hiba (és nem jössz rá mi okozhatja) akkor úgy is fel tudod venni...
Beállítások > Rendszer > Kézmozdulatok > Intelligens híváskezelés.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
...egy kis nosztalgia...
Az első, és a jelenlegi.
22 év van közöttük.Mivel 22 évesek lettünk a J6-tal, sétáltunk egyet, vásároltunk ezt-azt (igen Sony boltban is), és fotózkodtunk...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Ma befutott egy kicsivel több, mint 400MB-os frissítés.
December 1 lett biztonsági frissítés.
68.1.A.2.170Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Crafter32
őstag
A Z1 is nagyon menő volt anno.
-
contaxg
veterán
Ezzel a jelenséggel találkozott valaki?
Vagyis a záróképernyő a telefon nyitása után nem tűnik el.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz mrlujoak #186 üzenetére
Ja ja igen.. Igen ezt tettem én is. Meglátjuk!
Eredetileg magamnak vettem a telefont, de a párom céges iPhone12-je alkalmatlan arra, hogy napi sok órát intézzen ügyeket, mert merül mint a franc. Ezért az enyém lett az övé és vica-versa. Nem igazán értem mitől ájulnak be az emberek az i-től. Mint telefon szerintem köröket ver rá. Ami OK az az ApplePay meg a kamera (szoftvere), de egyébként egy nagy nulla.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Noukoum
veterán
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyet készüléket és mivel nem olyan régen jelent meg, a topik is inaktív valamint teszt se sok van róla az interneten ezért gondoltam megosztom az első benyomásokat azoknak akik esetleg ilyet szeretnének vásárolni.
Alapvetően flaghipeket, flagship killereket használok napi szinten (iPhone SE 2020, Samsung S21 FE) ezért ezekhez tudom hasonlítani, de ismerem az alsókategóriás és csúcstelefonokat is. Nincs nálam a készülék még 24 órája se, így nyilván a benyomásaim még változhatnak hosszabb távon.A készülék anyaghasználata teljesen rendben van, közelről tényleg gagyi műanyagnak tűnik de ez nem érződik fogásnál, használat közben. Tok nélkül használom. Nem látszódnak az ujjlenyomatok! Se a hátlapon, se az oldalakon!
A mérete nagyon kellemes, főleg kisebb kezűeknek. Nagy kezűek bajban lesznek gépelésnél a keskeny kijelző miatt. Egyébként elsőre fura, de nagyon jó ez a 21:9. Aki azonban sok 16:9-es videót néz (sorozatok, youtube videók, twitch stb.) annak valószínűleg jobb egy szélesebb telefon más képaránnyal. Nagyon könnyű a készülék. Mindig kérdés szokott lenni hogy most a Sony telefonok kompaktok vagy nem kompaktok... Átlagos androidos péklapátokhoz képest igenis kompakt méretűek!A kijelző remek, hiába gyengébb mint a csúcskategóriás oled panekel így is nagyon jó használni. A max fényerő egy picit alatta van az én igényeimnek. Ez csak tűző napnál számít nyáron, egyébként nyilván tökéletesen elég. Képfrissítés 60hz de ezt a hardvernél.
A készülék teljesítménye papíron nagyon alacsony az árkategóriájában. Ez érződik is az animációknál, dadognak. Viszont minden gyorsan működik, nincs akadozó billentyűzet vagy ilyenek. Csak nem folyik ki az ember szeme a folyamatosságból. Már csak a képfrissítés miatt sem. Akik nagy grafikai igényű játékokat akarnak játszani vagy videót vágni azok felejtsék el ezt a telefont, átlagfelhasználóknak viszont bátran ajánlom. Jó használni, nem kap idegösszeroppanást az ember tőle. Telefonálás, üzenet, email, egy kis fotó, bankolás, zenehallgatás na ezekre tökéletes! És nem melegszik, mobilneten sem! Plusz amikor elkezdtem letöltelteni a telefonra 50 alkalmazást egyszerre az áruházból akkor sem szarta össze magát a telefon... Ami jó jel.Kamerák... Átlagosak. Laikusként ha minőséget akarunk akkor főkamera, nappal teljesen jó képeket lő. Többinél le kell adnunk a minőségből, de semmi tragédia. Éjszakait nem tudom, de szürkületben próbáltam hát nem túl rózsás a helyzet mind a három hátlapinál. Előlapi kamera nagyon gyenge, de aki nem akar szelfikirály lenni annak funkcióját ellátja. Videóknál elsőnek is van 1080p60 fps! Másodszor igen nincs 4k, én nem látom olyan nagy szükségét, kivétel ha valaki 4k tv-re rakja ki a videókat. Jó videókat készít, de semmi extra. Éjszakait nem próbáltam, valószínűleg kevesebb fénynél ugyanaz a helyzet mint fotóknál. Gyereket, kisállatot nem ezzel fotóznék, ahhoz kell a flagship, flagship killer szint. Nem volt időm tesztelni, de valószínűleg a point and shoot se az igazi.
Akkumulátor 50%-on vettem ki a dobozból, beállítottam (újként, nem másoltam a régi telefonról át semmit) összesen 4 órán keresztül nyomkodtam végig, otthon wifin alacsony fényerőn és 25%-ra merítettem le. Egy nap alatt sima 8-10 óra képernyőidőt hozna, mobilnettel, navigációval, játékkal is. Akik nagyon sokat használják a telefonjukat nekik 2 nap, akik csak sokat úgy 3 nap üzemidő... Akik meg keveset használják azoknak 3-5 nap, vagy kitudja mennyi. Brutális. Cserébe a töltés 80% után nagyon belassul, 2 óra egy teljes feltöltés. Viszont 80%-ig viszonylag gyorsan tölt. Valódi gyorstöltés hiánya miatt ellenben nem is kell a boltba rohanni gyorstöltőért, egy éjszaka alatt bármilyen adapterrel feltölt.
Szoftver gyári android sonys verzió. Ennek van előnye, hátránya, mindenképpen funkciókban szegény. Amit én kapásból hiányoltam: nem hogy nincs duplakoppal való képernyőlezárás, de még duplakoppal való képernyőfeldoldást sem találtam. Nem tudtam megváltoztatni a navigációs gombok sorrendjét. A gyári billentyűzet (gboard) maximális mérete kicsi pedig hely lenne hogy növeljem a méretet. Apróság van 2 db gyári bloatware (facebook, linkedin) amit nem lehet letörölni csak tiltani. Plusz a klímánkat nem tudtam wifin összepárosítani a telefonnal (alkalmazáson keresztül). Viszont maga a rendszer letisztult, jól használható. Az értesítések egyből megjönnek, messenger, gmail, sms minden! Ezt főleg a kínai telefonokban csalódottaknak mondanám.Extrák: félrenéztem, nincs dual nano sim, csak 1 nano sim és egy e-sim. Ezt jó tudni vásárlás előtt. A rezgőmotor erős, de nem túl jó. Valószínűleg ebben jóval gyengébb mint az árkategóriája. Nincs aod, de értesítési led sincs. Remélhetőleg utóbbit visszarakják az új szériákba. A kézzel kivehető sim tálca nagyon hasznos funkció és jópofa. A hátlapi kamerakivágás alig áll ki a hátlapból, alig billeg asztalon és kézben használni is sokkal jobb így. Maga a telefon négyzetes kialakítása furcsa, de pár óra alatt megszokja az ember nincs vele gond. Az oldalsó kávák picit vastagok, amik fektetett módban videónézés közben zavaróak. Vaku egytónusú, nem lehet változatni a fényerősséget. Hátlapja tele van szemetelve jelekkel, szöveggel (ez tényleg csak kukacodkodás, szép a hátlap és amúgy is mindenki tokban használja). Ujjlenyomat olvasója kiválóan működik, kényelmesebb mint a képernyőbe épített verziók. Töltés közben nem írja ki mennyi idő van még hátra, be kell hozzá menni a beállításokban. A sztereó hangszórók jók, csúcskategóriától azért bőven elmarad. Egymás mellé téve ordít a különbség. De teljesen használhatók. Ja és tényleg rezeg, vibrál vagy mit csinál a hátlap amikor szól a hangszórón a zene. Engem nem zavar, ha nem olvasok róla a neten lehet észre sem veszem. A bluetooth konkrétan szakadozik az airpodsommal... Remélem csak az én fülhallgatómat nem szereti és más eszközzel rendben lesz, mert ez elég ház. Ez az egyetlen komoly negatívum amit tudok mondani. A szoftverről sok rosszat hallottam, hibák stb. ezért úgy gondoltam hagyom rajta a 13-as androidot... Csak hogy hozzám már 14-essel jutott, de nincs semmi baja. Volt elérhető frissítés, ráküldtem azóta is minden rendben. Kellemes meglepetés.
Konklúzió: egyelőre nagyon rendben van a készülék!
Utóirat: ha esetleg tud valaki működő gcam-ről, akkor a linket hozzá megoszthatná, köszönöm!„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
sifarr
senior tag
Használja valaki a készüléket Telekom hálózaton? Működik a VoLTE (4G Hang)?
-
sifarr
senior tag
Volt esetleg gond nálad?
Igen, nem működött hiába próbáltam mindent. Azután megreklamáltam, visszaírt a Telekom, hogy náluk minden rendben. Nálam viszont továbbra sem. Feladtam.
Kb. 1 hét múlva hívtak, hogy mégis megoldották, indítsam újra a mobilt. Azóta minden OK.
Szóval nem nálam, nem a mobillal volt a gond.
Azért köszi a választ! -
FireKeeper
nagyúr
nemrég lettem kicsit kényszerből xperia 10 V tulaj (10 IV beadta a kulcsot és jobb híján erre cseréltem). be kell vallanom elég ambivalens benyomásom lett a héten, mivel épp nyaralok. brutál milyen különbség van a nappali és a sötét/éjszakai fotók minősége között... jó fényben a főkamerával egészen kiváló képek születtek, viszont este ez egy zajos, életlen, össze-vissza exponáló foshalmaz. kicsit fel is húz ez mert a nappali fotók meglepően jó minőségén felhypeoltam magam, aztán este jött a hatalmas csalódás. sőt ami a slusszpoén hogy az éjszakai módot bekapcsolva SOKKAL rosszabb fényképeket tudtam csinálni mint automatán. remélem ezt a 10 VI-ban tudják javítani...
-
Teringettét
csendes tag
válasz FireKeeper #193 üzenetére
Csodálkozom, hogy ezt írod. Én is a napokban szereztem be egy ilyen készüléket és épp ellenkezőleg, ledöbbentem, mennyire éles fényképeket csinál még rossz fényviszonyok között is. Persze, nem tudom, te milyen kondíciók között próbáltad, én a szobámban kattintgattam lámpafénynél.
[ Szerkesztve ]
-
melodie
tag
Használja valaki 2 Sim kártyával esetleg? Üzemidőt mennyire csökkenti? Nano-SIM:Yettel eSIM :Vodafone
-
flash-
veterán
"ó hír a 200 ezer forintos ársávban ritka zoomkamera megléte (54 mm, f/2,2, PD-autofókusz), rossz viszont a mezei, 2x-es nagyítás 8 megapixelen – ennél eséllyel jobbat tudna a főkamera szenzorzoommal, ha rámentek volna, és akkor lehetett volna a teleobjektív 3x-os. Akárhogy is: nappal jó a részletesség, elég sok kontraszttal, este viszont gyenge, mert 1/4,4”-en túl apró a lapka – a 7a simán lepipálja szenzorzoomban."
ezt hogy értsem? tehát az optikai zoom miatt akkor ezt ne vegyem meg, mert egy szenzorzoomos telefonnal se járok rosszabbul?
-
arecibo
tag
Üdv!
Elég jó áron jutnék egy ilyen masinához (100 alatt). Xperia 10 III-at váltana. Érdemes?
"A világűrt vétek ennyi emberre elpocsékolni"
-
arecibo
tag
Köszi!
Megvan a vas, tényleg ég és föld a 10 III hoz képest. Majd bővebb tesztek írok. A LED sajnos hiányzik, de vannak alternatívák helyette. Pl https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://aodnotify.en.uptodown.com/android&ved=2ahUKEwj3-9-pkKeHAxVyhf0HHfKfBC8QFnoECBsQAQ&usg=AOvVaw2baR5rI9cRkstOJAsXb13b
Eddig meglepően jó."A világűrt vétek ennyi emberre elpocsékolni"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest