Új hozzászólás Aktív témák

  • woodpaul

    őstag

    Sziasztok,

    Köszönöm szépen mindenkinek, aki hozzászólt! :)

    Szóval tegnapelőtt gond nélkül kicserélték egy laptopot egy másikra. Amúgy az optikai meghajtó fedőlemeze a kiállított darab és a cserébe kapott esetén sem vízszintes a házzal, szóval az egyik fele jobban besüpped, de legalább ez nem recseg-ropog, jobban össze sikerült rakni. :)

    Nagyon készségesek voltak a Saturnban amúgy, tényleg sokak számára sokadlagos hibával vittem vissza a laptopot, mégis zokszó nélkül kicserélték (a cseredarabom volt az utolsó). Akár másik modellt is választhattam volna, de nekem a - korábban részletezett - hibáival együtt ez a darab tetszik. Ezek közül szinte minddel megbarátkoztam (ugye a ropogást cserével orvosoltam), az akku időt egyelőre még mindig nem értem, mivel átlagos használt (na jó, telepítgetések) mellett, Stamina módban sem sikerült a 4 órát hozni (azt hiszem, 5-6 órát ígértek). Bízom benne, hogy pár töltési ciklus után azért sikerülni fog legalább az 5-öt elérnem.

    applause:
    Mivel tud többet az újabb típus? Én úgy láttam, csak nagyobb HDD van benne meg vmi extra funkció, ami nem releváns. Neked mi ér meg benne +30.000 forintot? Szerintem a Saturnban most nagyon megérte a VPCSE1E1E1 típus, mivel 30.000 forintért kaptam ajándékkártyát a laptop mellé, így lényegében 270-ből kijött a gép.

    Majd még jelentkezem tapasztalatokkal, esetleg kérdésekkel. Úgy érzem, nagyon szeretni fogom ezt a gépet, bár nem indult felhőtlenül a kapcsolatunk... ;)

    Androidő

Új hozzászólás Aktív témák