Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee81

    csendes tag

    Üdv!
    A minap vásároltam egy 21E-s masinát. Fain "kis" gép. Kivéve a rajta lévő Vistát. Ez előtt Xp-t használtam, az leaglább gyors volt. De ez ?! Kell neki vagy 1,5 perc a bootolásra. Az eSupportnál azt mondták, h ez OK. Akko OK. Ha ők mondják ?! Ti mit mondtok ?
    Mit lehet vele tenni ? Az automatán induló nem windows dolgokat kiszedtem (msconfiggal). Így egy picivel gyorsabb lett. De nem sokkal. Ja és folyamatosan tekeri a merevlemezt, még akkor is ha nem töltök semmit (automat frissítés is kikapcsolva) Ezzel mit lehet tenni ?
    A McAffe-t is likvidáltam. Sokat akadékoskodott. Raktam helyette NOD32-t. Azzal jól ment az Xp is, szal az nem hiszem, h lassítana.
    Amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve. Jól ír DVD-ket. Az LCD sztem nem rossz. A billentyűzet is OK. A speaker hangja átlagos. (nem egy DTS, de ez OK egy laptoptól) A memória kártyákat külön meghajtóként ismeri fel így nem kell "eltávolítgatni". Egyszerűen csak kiszeded. A kamera felbontása is OK, meg a mik hangja is ('aszonták).
    Ja még egy: kinek milyen tapasztalata van ha másik Vista-t telepített ? Miben lett más (ha más lett) ? Érdemes-e másikat telepíteni ? (mint említettem az Xp-hez vagyok "szokva" és inkább a csináld magad dolgokat preferálom, mint az ilyen "amerikai" stílusú bekapcs 'oszt mindent felrak -amit nem akarok azt is- dolgokat)
    Köszi a válaszokat!
    No joccakát!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák