Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
En is beleptem a mai napon a klubba, 40HX751 keszulekkel, jelenleg ismerkedek vele es allitgatom. Fantasztikus egy tv.
-
Fandango
veterán
Egy kerdes, beregisztraltam a tvt a sony honlapjan, es ott ir ilyen 5 evre kiterjesztett garanciat es alatta egy kodot, az most mi?
-
Fandango
veterán
Na tudtam egy kicsit tesztelgetni a tv-t, a kepet sikerult talan megfelelore beallitani. A kep csodalatos, egy uj elmeny a 24" monitor utan ez a meret. A 3D szemuveg (250es tipus) tenyleg nem egy kenyelem bajnok, az orrnyerget elegge nyomja es a szara is a fejemet, bar en eleve szemuveges vagyok, de ez akkor is kenyelmetlen. 3D-t csak a netes tartalmakkal tudtam kiprobalni, de teljesen korrekt, nem faj se a fejem se a szemem tole, igaz sokat nem fogom ezt a funkciot hasznalni, de azert neha jo lesz. A wifit pillanatok alatt beallitotta magatol, nem szakad es kelloen gyors. Hirtelen ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Ebbe mar en is kezdek faradni.
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz Kabel15 #1955 üzenetére
Mar ne haragudj de ezt igy kijelenteni hulyseg, vagy te szedsz le szar mkv-t vagy nem tudom, de egy normalis releaset szinte nem tudsz megkulonboztetni egy bluraytol (akkor ha kikockazod es kozelrol elemezgeted talan)
Termeszetesen a 720p a minimum (annal eszreveheto lehet), de egy 1080p-nel mar nem.[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
En nem tudom miket szedtek le, de egy normalis 1080p olyan mint egy BD iso. Lehet szar media playert hasznaltok, vagy en nem tudom. Szemcses az mkv, na ezt aztan igazan jo volt. Nem megyek bele inkabb, mert karnak vitatkozok ugy is.
En nem asztali media lejatszot hasznalok, nem a tv media lejatszojat hasznalom, nalam PC-rol megy a kep, normalis media lejatszoval, ami jol be van allitva. -
Fandango
veterán
válasz Kabel15 #1962 üzenetére
Inkabb nem megyek bele ebbe a vitaba. A meret nem relevans ebben az esetben, ahogy megcsinaljak az a lenyeges, mert ugy latom neked csak annyibol all az egesz hogy 5-10gb vs. 50gb, a miertrol meg halovany fogalmad sincs. En se vagom a pontos parameterezos hatteret ennek, de legalabb van fogalmam arrol amirol beszelek.
Tema reszemrol lezarva, elvezzetek a filmeket, legyen az Bluray vagy mkv. -
Fandango
veterán
válasz XFishboneHUN #2020 üzenetére
Ha a format profile High@L5.0 azt nem szeretik a media lejatszok altalaban, a High@L4.1 is problemas lehet akar. Illetve a magas bitrata is problemat jelent, olyan 7-8mbit szintig OK szokott lenni, e felett mar elfordul, hogy nem tudjak lejatszani, vagy akad.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz Alvin_ti4200 #2086 üzenetére
Üdv a SONY klubban.
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz ANDROID??? #2106 üzenetére
40 col alatt en se vennek ilyen tv-t. Egyebkent milyen tavolsagrol nezned, mert ugye az ami befolyasolo tenyezo a meretvalasztasnal.
-
Fandango
veterán
Nekem HX751 van ahhoz TDG-BR250 jart 2 db.
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
A SONY KD-55XE8096BAEP jelenleg 239.999 forint a Media Marktban.
Tudom, hogy ez a Sony fórum, de ebben az ársávban (max 250k) van nála jobb választás más márkában?Egy Sony KDL40HX751 tévét szeretnék leváltani, vagyis gondolkodok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest