Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz bikfic1 #50139 üzenetére
A motionflow a Sony interpolációs megoldása, vagyis ha szereted a szappanopera hatást akkor jó lesz. Amúgy be lehet állítani egy enyhébb mértéket ahol azért még akár jó is lehet.
Netflix szerintem van, de HBO Go nem biztos. Keress részletes tesztet a neten ott említik a streames szolgáltatásokat.
Ez a Sony belépő kategóriája, csodák nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
ivanyila
csendes tag
válasz bikfic1 #50141 üzenetére
Az tuti nem belépő szint, én is azt akarok venni, remélem le is szállítják egyszer... Nem tudom mennyi a kereted rá, jelenleg újonnan az Edigitalban 270, ha minden igaz. Kicsit feljebb amúgy értekeztünk róla egy keveset. Valamint rengeteg teszt is készül a TV-ről. Memória nem tudom mennyire elég, vagy nem, akinek van, nem amiatt panaszkodott, ha panaszkodott, de remélem hiteles infót is kapsz.
-
Quqesz
nagyúr
Nem belépő szintű, az LCD tévék közt az egyik legjobb(VA/direct led panellal) tv a piacon.
A legtöbb Sony tv-ben ennyi van a 2017/2018-as modelleknél. Ha jó a neted sztem mennie kell.
Sony alapból 2 év garit ad, amit ki lehet még egészíteni 5 évre. Szóval azért jobb ha van gari, ki tudja......
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Celtis
veterán
Nem tudom miből gondolod, hogy a 2GB kevés lenne a streaming appoknak 4k-s filmhez. Szerintem mint felhasználó ezzel nem különösebben kell foglalkoznod. Természetesen működik és kész.
Nem hiszem, hogy csalódnál benne. Nálam is jöttek mentek a TV-k. Még OLED is. Viszont az xf9005 végre jó. Nincsenek idegesítő kép vagy mozgáshibák. -
-
mano42
aktív tag
válasz bikfic1 #50156 üzenetére
Az androidot tényleg egy mtk proci hajtja meg de a képfeldolgozásért az X1 képfeldolgozó processzor felel. Azt nem tudom, hogy fizikailag egy SOC-ben vannak vagy külön de ez lényegtelen. Nekem is XF90 van, és AC csatlakozással 240 mbitet értem el az Analitivel. Kábelen csak 100-at. Szerintem ez kábé mindenre is elég, egy 4k-DV stream a Netflixen szerintem nincs több 50-60 mbitnél, bár lehet ezt is nagyon eltúloztam. Nasről a maximális ami szakadozás nélkül ment 60 giga körül volt, az új Alladin. Egy 70 gigás file már szakadozott, bár az szerintem a Nas gyengesége.
-
Celtis
veterán
válasz bikfic1 #50156 üzenetére
Az arukereso vélemény rovata nem tekinthető hiteles forrásnak ilyen dolgokban.
Tudtommal még 2019-ben sem tett egyik gyártó sem gigabit LAN-t a TV-jébe. Kérdés, hogy lesz-e az idei modellekben. A 100mbit bőven elég stream szolgáltatásokhoz. Helyi NAS-ról pedig a wifin elérhető a szükséges sebesség.
Az üzemóra megnézhető viszonylag egyszerűen. Viszont hogy nem garis egy szeptemberben vett TV?
-
Joshi
titán
Az Xf9000-es széria az teljesen más, az már egy felső-középkategória. Ne keverd a dolgokat.
Sonynál a betűk az évjáratot jelölik, vagyis az XF 2018, míg az XG 2019-es modelleket jelöl. A négyjegyű szám első két számjegye a szériát jelöli, mint pl a 70, 73 vagy 80, 83, 85 és így tovább. Minél magasabb a szám annál magasabb kategóriát jelent. Az utolsó két számjegy már csak a dizájn és egyéb dolgokat jelöli, mint pl talp, fekete káva vagy ezüst stb.
Nem attól lesz jó vagy rossz egy tévé hogy IPS vagy VA panel van benne, az csak a max kontrasztot határozza meg. Nem csak fekete és fehér a történet, nagyon sok dologtól függ hogy az adott modellt hova lehet sorolni.
Azt nem tudom hogy
(#50142) ivanyila és (#50143) Quqesz melyik modellre céloztak hogy az bizony nem belépő, de az XG7077 bizony az. A 7000-es széria szinte mindig VA paneles volt, miközben a magasabb valós 10bites paneles modellek közül számtalan meg IPS lett 2019-ben. -
AL
addikt
válasz bikfic1 #50139 üzenetére
Szia ! Az 55XG7077 - től most az MM - ben sokkal jobb áron van a SONY KD-55XG7096
170 ezerér "szinte olcsó", máshol jóval drágább ( 209 ezer )
Ezek szinte ugyanolyanok ( XG7077, 7005, 7096, ). Néhány apró eltérés van, pl. a keret színe.
A 9005 - ös természetesen sokkal jobb ( mint ezt mások is írták ) : itt láthatod az adatokat
Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz bikfic1 #53788 üzenetére
Esetleg ez a MM Outlet-es tévé? --> HISENSE Outlet H55U7B 55" UHD VIDAA Smart ULED Televízió, 138 cm
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest