Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz theballa32 #21728 üzenetére

    azert w755 es w809 kozott nagy kulonbseget latni inkabb bebeszeles kategoria barmit is nezel rajta.

    mas:
    ma jartam tesomeknal 2 samsung lcd-juk van (egy 2014-es meg egy 2 evvel meg korabbi mindketto 6000-es szeriabol, szoval mar valos 100hz es nem a leggagyibb az elektronika sem)...hat mindketton banding, dse konnyen eszreveheto a kep meg egyszeruen nem loheto be termeszetesre.
    Lehet, hogy ki lehet jobbat hozni belole, csak nem volt eleg idom, meg nem ezert mentem oda, de elkeserito. Cloudingot nagyon nem tudtam nezni, mert vilagos volt elegge.
    Azokhoz kepest a sonyk 99%-a jobb homogenitas szempontjabol.
    Van mashol csaldban/ismerosnel LG is...hat annal a kontraszt is gyer, es homogenitas meg borzasztobb altalanossagban.

    Most vegyetek 50" es afolotti meretekben sony tv-t, mert hamatosan mar csak 4K lesz 49"-tol ami egyaltalan nem esszeru es nem kihasznalhato ugyanakkor tobbletkoltseggel jar. Nehany eve mar van olyan szintu az elektronika az lcd-kben ami ki tudja aknazni ha jo panellel van parositva es nem szornyulkodik el az ember plazma utan (persze azt a szintet nem eri el, de nem eg es fold ma mar), de sajna sonynal FHD-t halalra iteltek mar identol, a tobbi gyarto meg nem hozza ugyanazt a kepminoseg szintet.

    #21731) K Norbi:
    Kikapcsolhato, es nemszabhato szemelyre csak van 4 valasztasi lehetoseg. Szemely szerint a "tiszta" beallitast favorizalom ezek kozul, de mindenkinek mas lehet a kedvenc.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák