Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
válasz partxxx #1647 üzenetére
Üdv a klubban...
Dobd fel rá az 1.2.1-et. Egyelőre ez a legtöbb amit tehetsz. Vagy elfogadod, vagy visszaküldöd.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz partxxx #1649 üzenetére
Elvileg nov 23 után már nem 1. batch de mindnek ilyen a hangja amivel eddig én találkoztam. Én is azért nem küldöm vissza mert szerintem sem nagy dolog már többen is írták, hogy egyszerűen orvosolható pici hiba. Várok frissítésre vagy do it yourself videóra aztán meglátjuk. Kínába ha küldeni akarsz arra árajánlatot kell kérni, súly térfogat stb függvénye, de szerintem 20 dollár körül van.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz partxxx #1651 üzenetére
Az nem gond, csak úgy írd be ahogy a helyes formátum megköveteli. De én néztem, nem ad meg ilyesmi információt. A szériaszám egyébként nem ez a lekaparós eredetiséget igazoló számsor hanem az akku mögött lévő kód. Viszont nekem nincs infóm arról, hogy mely szériaszámtól kezdődik a jó batch. SJCAM-tól rendelted közvetlen?
-
bb0t
senior tag
válasz partxxx #1653 üzenetére
Mondjuk ők nem a gyártási időről beszéltek csak annyit mondtak, hogy ami 23 után hajózott ki az máe 2. batch. Most az, hogy a tiedet 5-én gyártották nem tudom hova tartozik. Az eladótól kéne infót kérni, mi szerepelt a szállítólevélen, mikor adta fel a gyár.
-
partxxx
tag
válasz partxxx #1657 üzenetére
már jó, de ha kell valakinek
https://www.dropbox.com/SJCAM_SJ5000x_Elite_V1.2.2_Firmware.zip
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz partxxx #1662 üzenetére
Nekem az 1.2 tetszett legjobban. Ott már megszűnt a sárgaság és szépek voltak a színek. 1.2.1 fakított rajtuk az 1.2.2 meg ugye mégjobban. Nem értem miért nem raknak be egy beállítást, vivid, natural és az ember kiválaszthatja milyet szeretne. mondjuk én speciel napos időben még le se tudtam csekkolni, mert mióta megvan még a nap se süt ki.
-
Attila444
aktív tag
válasz partxxx #1686 üzenetére
Konkrétan egyszer rendeltek a gyártótól, ezért vannak a listán.
Persze elterjesztették, hogy ők az egyetlen és kizárólagos hivatalos forgalmazó, de ez csak simán hazugság.
Nem azért nem segítenek neked, mert nem lehet kapni náluk 5000x elite-et, hanem mert semmi közük az egészhez, nincs semmilyen hivatalos kapcsolat. -
bb0t
senior tag
válasz partxxx #1686 üzenetére
Neked náluk maximum akkor van keresnivalód ha olyan viszonteladótól vetted aki tőlük vette. Ez nyilvánvalóan nem így van, tehát nem is értem. Azzal vedd fel a kapcsolatot akitől vetted, ha pedig egyenesen Kínából rendelted akkor a gyárral egyezkedj. Ha küldenek majd másikat az is ugyanilyen lesz mint ez szóval én nem erőlködök.
-
körte51
tag
válasz partxxx #1771 üzenetére
Az első szériásnál kevésbé dobozhangú és erősebb is ,de hol van ez a megfelelőtől és ahogy növeled a felvételi távolságot ,még katasztrófálisabb!Nem estt szó még a hangszórójáról , az is csapnivaló ! Azon is változtathattak a 4000hez képest, de ez melőzhető része a dolognak!
-
körte51
tag
válasz partxxx #1773 üzenetére
Az elsőmet én is árulom a másodikkal még várok,hogy mi lesz ezzel a hanghibával mert,hogy óriási a felháborodás az biztos ! Nem értem miért nem lehet szoftveresen egy mikrofon érzékenységet állító skálát berakni a setupba ,aztán majd mindenki oda állítja, ahova akarja? Bízok egy frissítésben ,mert az sjcam oldal is rogyadozik a hangilag elégedetlenkedőkkel !
-
-
Morzsibácsi
tag
válasz partxxx #1977 üzenetére
Nekem anno úgy kezdődött,hogy amikor megvettem,a kb másfél hónapos kingston class 10 kártyámat semmilyen körülmények között,semmilyen formázással nem volt hajlandó felismerni.Vettem egy samsung 32-eset,párat küzdött vele is,aztán felismerte.Azóta lekopogjam,nincs gond . Kezeli hibátlanul.Ilyet mint nálad,szerencsére enyém még nem produkált.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router