Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz baboss #11196 üzenetére
Ha telefonodon szeretnéd nézni, hogy mit vesz fel közben, vagy nap végén nyaraláskor arra átlőni a képeket/videót, mert nem vitted magaddal a laptopot, akkor igen.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
GeryGreyhoun
tag
válasz baboss #11196 üzenetére
Rá, csak arra vigyázz, hogy ha kihúzod az USB-t, akkor leáll a felvétel. Rendszeresen szopok emiatt a moszkva teres timelapse-projektemmel, ugyanis ha csak egy pillanatra is elmegy az áram (ami az építkezés miatt viszonylag rendszeres errefelé) kikapcsol a kamera, és ha visszajön, csak tölti az akkut, de nem folytatja a felvételt. Vettem egy Xiaomi Powerbankot csak emiatt, de annak is kell egy másodperc, míg átkapcsol, úgyhogy nem vált be a dolog, ráadásul az összes SJCAM kamerának megvan ez a hülyesége.
[ Szerkesztve ]
tomanovicsgergely.hu
-
mm89
őstag
válasz baboss #11204 üzenetére
Én AVS video editort használok az egyszerűbb dolgokra, Sony vegast meg tanulgatom még...
(mindkettő fizetős - elméletileg..)
A szélzaj nagy ellenség valóban. Én nem szoktam a mikrofont lekapcsolni, had vegye csak, majd vágáskor lenémítom. Amúgy meg úgy kéne hangot felvenni hogy külön diktafonnal mondjuk az ülés alatt, vagy kabát zsebben vagy bárhol ahol nem kapja a szelet, aztán vágásnál összefűzni.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
axlfsi
veterán
válasz baboss #11207 üzenetére
Nem volt most időm alaposan végignézni, unboxinggal kezdi, aztán meg magyaráz, hogy milyen modellek léteznek, ahelyett, hogy arról beszélne, ami a videó címe is... Mindenesetre az IR filtert választja le az optikáról. Egyelőre nem értem én sem hogy ettől mivel lesz jobb...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
imibogyo
veterán
válasz baboss #11215 üzenetére
Halszem-optika. Sony AS-15-ön például nem volt ennyire feltűnő, de ott is tapasztalható volt (ahogy minden halszemoptikánál). Valamelyiknél kevésbé, mint pl. GoPro 4 (bár itt SW-ben is rásegítenek), van amelyiknél jobban (elsődlegesen az olcsóbb gépeknél, mint amilyen ez is). Plusz ugye a jobb kamerákon állítható is a látószög, amit ha "szűkebbre" vesz az ember (mert az a jó ), akkor szinte teljesen eltűnnek az ilyen anomáliák.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz baboss #11255 üzenetére
Felrakva nincs kép a kis kamerán (SJ4000), mi lehet a megoldás? (100% eredeti)
Régebbi darab már, ezért ha jól sejtem régebbi FW-t kell visszatenni rá.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz baboss #11259 üzenetére
Igen, köszi
Ez régebbi darab lehet mert az utóbbi két hivatalos SJ4000 fw már nem ment fel rá, ugyanúgy kijelzőgondot okozott ez is. pedig a magyar menü otthonosabbá tenné
20150409V01-et tettem fel rá, ezzel működik tökéletesen.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
z.z
csendes tag
válasz baboss #11278 üzenetére
Hali!
Nemrég vásároltam én is ilyen kamerát. Pont e két típus volt a fő kiszemelt. A +-os a 4k felbontással és a 120fps-sel (de csak 720p-nél) tud többet a simánál. Ez utóbbi miatt nagyon a +-os felé hajlottam volna.Megnéztem tucatnyi tesztvideót a youtube-on, és szerintem kiábrándítóan rosszabb a képminősége a +-osnak Beégett, kontrasztszegény... Akár be- akár kikapcsolt hdr-rel. Ráadásul a sima néhány esetben még a 3x - 4x drágább goprokat is kenterbe vágta. Így végül én a simát vettem meg.
[ Szerkesztve ]
-
z.z
csendes tag
válasz baboss #11284 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam. De nagy valószínűséggel sztem nem tud ilyet. A legkézenfekvőbb okból már csak azért sem, mert ha a mikro sd-n nem tud 32GB-nál nagyobbat kezelni, akkor hogyan tudná azt egy külső meghajtón?
Amúgy meg ha tudna is, nem tudom, h. lenne-e értelme. Egy 32GB-s kártyára ca. 5 órányi felvétel fér el FHD-ban, annyit meg úgy se bír ki az akksi. Tehát akku csere miatt amúgy is ki kell kapcsolni, abba meg belefér egy kártya csere is. -
mm89
őstag
válasz baboss #11441 üzenetére
Kamionban gondolom csak arra kell, hogy ha van valami történés akkor az meg legyen, biztos nem akarja tárolgatni a 4órás utakról készült videókat
Circle record és szépen pörög is körbe a felvétel ha betelt a kártya.
Autós tartó, töltő, car mode : on és kész is.Horgászathoz fej pánt, tok és mehet a víz alá is
Szerintem a sima 4000 jó lesz.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
veterán
-
veterán
-
-
oszy
veterán
válasz baboss #12336 üzenetére
Sajnos nem jött össze! Bekapcsolás után kb. 30mp elteltével jön a hang és ennyi. Folyamatosan világít a kék és a tetején lévő narancssárga led.
Miután újra bekapcsolom a ledek ugyanúgy világítanak, de csak fekete képernyő fogad!Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz baboss #14126 üzenetére
Dettó nekem is SJ4000 WIFI, nincs 4 hónapos a cucc. Egyszerűen lekapcsolt.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest