Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz maggi1886076 #8664 üzenetére
Szerintem te félreértelmezed a dolgokat...
A kamera is beszerezhető kül / belföldről (természetesen külföldről általában olcsóbban, DE!!! ~1hónapos szállítással, míg belföld esetén AZONNAL)
Ez a helyzet a tartozékokkal is... persze megtudod venni 1-2-3$-ért külföldről 1hónapos szállítással VAGY AZONNAL 1-2E Ft-os felárral!Így azért merészeltem pl. én is írni neked, (gondolom akkor rajtam kívül még 3-4ember... gondolom aki elég jól láthatóan kereskedik a kamerákkal / tartozékokkal, mint gery - attila, stb.) hogy van plusz eladó darabom (amit más egyébként nem így vesz, hogy nyerészkedés... ami persze tény... drágábban adja el az ember, mint megveszi, csak te a "AZONNALI"-ságot nem veszed figyelembe! Az élet nem szeretetszolgálat! Tanácsokat kaphatsz ingyen, de azt elvárni, hogy valaki "ingyen" kereskedjen feléd, az már nem feltétlenül várható el (persze van olyan topik itt is pl. aki segít megrendelni ebay-ről, amit ha valaki nem tud, stb. minimális pár száz ft pluszért, ami csak az "utalási / kerekítési költségeket" állja... de ez is külföldi rendelés - vagy te a Tescoba is höbörögsz, hogy ennek az előállítási költsége csak 50%, miazhogy teljes 100%-os áron adja a teszkó és merészeli szállítani / raktározni, stb.) És persze, ha az embernek nem instant azonnal kell, mittudomén holnapi autós túrára, akkor ráér megrendelni külföldről... (mivel olcsóbban kijön), de sokszor / legtöbb ember "mohó és türelmetlen" és AZONNAL kell neki minden!
Szóval igenis magamra vettem az egész megszólítást - mivel tudom nekem is szólt)De én pl. tök ingyen osztom a tanácsokat és megemlítem a külföldi forrásokat itt is / face-n is!
(neked meg merészeltem írni (mivel a fórumba tilos hirdetni és ez PM-be "szokás")... de ezekután / ilyeneknek minek is!?)Múltkor is volt valaki... monopod kellett neki... írtam neki, hogy van eladóm 3E Ft-ért... visszaírt, hogy hülye vagyok!? 2E Ft-ért megveszi külföldről... mondom OK, semmi gond! Aztán közbe kiderült, hogy valami 400grammos kamerát akar rakni a "max" 100g-ot monopodra! Írtam is neki, hogy én nem vennék olyat ami ő mutatott / illetve amit én árulok, mivel ahhoz már rendes monopod való, nem ez a "játék szelfibot mobilokhoz"... Írtam, hogy egyébként abból is van 1 plusz darabom, ami elbír egy olyat 5E-ért (mert régebben még 2-t vettem, de csak 1-et hasznosítottam) megköszönte, hogy segítettem neki ÉSSSSS 2héttel később írt, hogy kéne neki az ERŐS monod (amilyet én DSLR-hez használok) 5E Ft-ért! (na mivan visszaütött a "lebaszás" kérdeztem én magamba)
Szerintem aki türelmes és tud előre tervezni / van egy kis gógyija megrendeli magának külföldről! De ez csak az emberek nagyon max. 10%-a... a maradék 90%-nak minden azonnal kell, akár felárral! Ez van... ilyenek vagyunk emberek kapzsik és mohóak!
Egyébként aki ismer régebbről, az tudja, hogy írtam 3 posztom "Rendelés külföldről témában" 1-2-3éve (1.rész - 2.rész - 3.rész), melyben a kezdő rendelőket segítem... Akkor én most magam ellen dolgozok!? (a te értelmezésedben ugyebár)
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest