Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz aronpapa #9281 üzenetére

    Érdekes, hogy az erdeti (második generációs) SJCAM logósaz 90$-ért adják, ez meg most "akcióba" 100$-ról jóárasítva... 2 alternatívát tudok elképzelni:
    1. sajnos kamu fajta (azaz nem az eredeti első generációs)... bár előző fórumtársunk állítólag lecsekkolta és eredeti! (mondjuk én ezt már annyiszor hallotam SJ4000HUN adminként és az esetek 90%-ában kiderült, hogy kamu... nem lehet az "eredeti fw-t" rárakni.. de amúgy ha valaki elégedett akár a kamu képminőséggével - akku idejével, akkor megérheti neki
    2. Érzik a "vesztüket" a Xiaomi-val szemben és rohadt nagy készletük van még ebből az "elavult" fajtából... mert azóta ugyebár már van SJCAM logós SJ4000 és SJCAM SJ4000 WiFi + SJ5000 - SJ5000 WiFi - SJ5000 WiFi PLUS és ebben az árkategóriában a Xiaomi Yi most tarolni fog, ez szent!

    (mondjuk én már nem vették SJ4000-et... túl sok a hamis... illetve képminőségre / WB-ra inkább SJ5000 illetve most új piaci szereplőként akár a Xiaomi és nagyon jó lesz, már látom előre... csak annak pl. nincs sok tartozéka és LCD-je)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák