Új hozzászólás Aktív témák

  • Furky

    őstag

    válasz betyarr #4841 üzenetére

    T220HD 90ért szörnyen sok, 70ért adják pesten, az meg mégiscsak 20ezer különbség... Kb hasonló árkülönbségre számíts a többi monitornál is szerintem, mondjuk egy 47ezres 2233BW MM-ben lehet kb 60ezer...
    A videókártyádon DVI-I kivezetés van, ami tud digitális, és analóg jelet is átvinni. A monitoron DVI-D bemenet lesz, amihez kapsz DVI-D kábelt is, legalábbis a Samsung ad majdnem mindegyik modelljéhez DVI kábelt, volt azt hiszem 1-2 kivétel, hogy nem talált benne az ember, akkor a boltban valszeg kiszedték.
    DVI-ről bővebben itt!
    A kép nem lesz elnyújtott, és tojás alakú, ha a monitorod natív, azaz a maximális felbontását hazsnálod, ez TFT-knél elengedhetetlen, vagyis mondjuk inkább úgy, hogy kötelezően ajánlott. Játékoknál eltérhetsz ettől, de windows/linux/egyéb oprendszert csak és kizárólag ezen érdemes használni. Így adja a legszebb, legélesebb képet. Ez a gyártástechnológia miatt ilyen helyzet. A 22es wide monitoroknak elég jó a betűméretük, nem kell félni, hogy nem látod őke, meg amúgyis lehet nagyítani. Probléma inkább a 20-as wide, ami ugyanolyan felbontással rendelkezik, mint a 22-es(belátható, hogy 2"-al kisebb átmérőjű képen kell ugyanazt megjeleníteni, ergo kisebb lesz a 20ason.), valamint a 21,5-os fullHD-s monitorokkal szokott lenni. Illetve sokan félnek ettől. Aki nem tudja elolvasni a 22"-oson a betáket natív(maximális) beállítások mellett mondjuk 80-120 cm-ről, annak a szemével van baj, ajánlott felkeresni egy szemészt, és ezt nem bántásként mondom, én magam is szemüveges vagyok, és nincs ilyesmi problémám. Ha van még kérdésed tedd fel nyugodtan. :)

Új hozzászólás Aktív témák