Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz dethroner #82758 üzenetére

    Marad (nálam) az, ami idáig is volt.
    Ha lejár a garancia, akkor megy a 3.14csába a tv meg az összes többi műszaki cikk. Ezek többet nem bírnak manapság.

    Én, gyűjtő is vagyok. Vintage erősítők halomba állnak, a szintetizátorokat meg sem említem, amiknek az ára néha már horror kategória volt. De, ha ezeket bekapcsolom, akkor működnek. És meg sem fordul a fejemben, hogy elromolhatnak 20-30-40 év után sem!

    Az a kicseszett H6400, amit már nagyon bánok, hogy megvettem, akkora faszságokat csinál néha, hogy kínomban röhögök, pedig az nem tv hiba, hanem szoftver.

    Egy példa:

    DTS 2.5-re állítva optikán megy a hang (kb 1 hónapja vásárolt) PIO SC-LX78-S szörnybe. Eddig a hang ok. Aztán, ha bármilyen infót, legyen az menü, tools, vagy éppen csatornalista előhívok, a hang átmegy "szokolba" recseg a 8 hangszoró összevissza szól és természetesen halkan, ami azt eredményezi, hogy a PIO rendszere is úgy befagy, hogy csak az újraindítás segít. Ha a képről eltűnik a fent leírt infók közül valamelyik, tehát csak a "tiszta" adás megy, akkor a hang tisztán visszajön már ha persze megcsináltam a ki-be kapcsot a pioneer-ren. Nyilván ez szoftverhiba, vagy az a qrva erős 4 magos proci hülyül meg, de nem bírja. A többi hangsáv rendben van.

    Jelezzem a Samsung.nak? Áhhh, kisebb gondom is nagyobb annál, hogy pl hasonló ilyen leveleket kapjak, mint amit te is.

    Szerencsére a tv képminősége tényleg jó, ezért elnézem ezt és inkább rádobtam egy 2.1-es rendszert.
    A UPC mediacard-os gondolkodási időt és a többi "apró" nyilvánvalóan szoftveres balf...ságot már meg sem említem.

Új hozzászólás Aktív témák