Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolto

    őstag

    válasz warren29 #114859 üzenetére

    Nem azt mondta, hogy akinek kétéves tévéje van, az dobja ki, hanem azt, hogy ha most kéne tévét vennie, nem venne meg egy kétéves (és azonos kategóriájú) modellt. És ebben igaza van, mert nem lesz akkora árkülönbség, hogy megérje.

    Én egy hónapja vettem tévét, és bár gondolkodtam a tavalyi, tavalyelőtti modelleken, letettem róla, mert amennyivel olcsóbban adták (10-20-30e Ft), annyival kevesebbet is tudtak (azonos kategóriában persze). Keresgéltem 8000-es, 9000-es szériába tartozó modelleket, de újonnan már nem találtam, vagy csak "bolti garival" -- gari nélkül vagy bolti garival pedig akartam 250 ezer forintos cuccot venni, szóval maradtak a hivatalos forgalmazók a márka saját garanciájával, és a várakozás egy jó akcióra.

    Emellett tuti, hogy egy 2015-ös modellre nem fog annyi frissítés kijönni, mint egy ideire. Az OFF LG-nél például csak a 2017-es modelleken van WebOS 3.5, a tavalyiak nem is frissíthetők rá, és a Samsungnál is szűrődnek le a korábban csak a felsőbb kategóriákban elérhető funkciók az alacsonyabb szériákba. Ezek miatt pedig megéri az idei modellekből válogatni, hacsak nem találsz ugyanannyi pénzért egy tavalyi, magasabb kategóriás példányt.

    Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Új hozzászólás Aktív témák