Új hozzászólás Aktív témák

  • leytner

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    A problémám a következő lenne: a Galaxy S-emen "eredetileg" CM9-et használtam, már többször is újraraktam, eddig probléma nélkül. A mai nap folyamán szerettem volna JVU-ra flashelni odinnal a telefonomat, azonban több számítógéppel is próbáltam, xp-vel és win7-el, 32 és 64 bittel egyaránt, több kábellel is, ezek közül egyik sem hozott eredményt, mindig "unknown device"-ként szerepelt a készülék. Több drivert is próbáltam, de egyik sem működött. Több helyen is olvastam, hogy Nexus S drivert kell használni CM9 esetén, természetesen ez se hozott eredményt. Megpróbáltam felrakni egy CM7.2-es romot, ami fel is ment gond nélkül, de így se történt más az eddigiektől, így feladtam, vissza szerettem volna térni CM9-re. A CWM-ben mindent wipeoltam és formatoltam szokás szerint, kivéve ugye a külső és belső sd-t. (Most véletlenül a batterystat-ot is sikerült...) Látszólag sikeresen feltelepült a CM9, újraindult a telefon, majd a cyanogenmod-os galaxy s logo után újraindult folyamatosan. Ekkor még bejött a CWM mindig, gond nélkül. Újra wipeoltam és formatoltam mindent, ismét felraktam a CM9-et, ezután pedig a "nyitottmellkasúdroid" képernyőnél indult újra mindig. Újra format és wipe + install zip, de újraindítás után már a legelső Galaxy S logonál áll meg. Download módom továbbra is van, de a gépeim közül egyik se érzékeli.
    Ezeken kívül a telefonom néha nem veszi a töltést, csak usb-ről, illetve már 2 gyári töltő tönkrement "alatta" az elmúlt 3 hétben.

    Remélem valaki tud segíteni, nem szeretnék alaplapot cserélni, így nagyon meghálálnám a segítséget annak, aki használhatót tud adni. :)

Új hozzászólás Aktív témák