Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz freeknight #8858 üzenetére

    Azért a taskkiller még mindig jó dolog annál,aki sok appot használ...nagyon szépen haza tudja vágni a telót már 1 óra oda-vissza váltogatás is,most egy link a FB-ből böngiben nyitva,most épp hallgattam egy jó számot,nyomom a Shazamot,jön x féle progiban y db üzenet,most épp kell egy cim térképen,és hipp-hopp teli is szeméttel a teló,minden csak küszködik.
    Persze auto kill és 1-2 használt app miatti paranoia felesleges,de mikor 1 órára jut 15 app,onnantól...és akkor még mindig segit,hogy hivatalosan kilő mindent az ember,majd rádob egy taskkillt is+cache clean,és megint mehet a durvulás 1 órán át.
    Sőt appok sokszor kezdenek egyszeri inditás után ébrentartogatásba is,merül az akksi...csetes progik jók ebben,de simán felizgatnak rendszerappokat is bizonyos dolgok,amik amúgy nyugiban lennének.
    De igyis eleve kijön estére,hogy 2-3 ilyen akció után már korántsem annyi free memót kap vissza az ember,mint a frissen inditott telón,kell a restart.Az asztali win se jobb.Na persze a telóm és a laposom is elketyeg 1 hétig,ha csak FB,üzi,email megy...de a mai napig nem full hasznontalan.
    Arról nem is beszélve,hogy a beakadt,rosszul menő appokat is becsukja,a FB is van,hogy kiakad,fehér oldalt hoz csak be,olyankor segit.Persze nem szabad mindenféle kétes appal és automatán rendezni az ilyesmiket+kivétellista adott esetben.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák