Új hozzászólás Aktív témák

  • iszoke

    senior tag

    válasz #05869952 #2522 üzenetére

    Ez nem kultúra kérdése, rendkívül egyszerű a dolog. Szoftverfrissítéseket általában azért adnak ki, hogy egy adott termék hatékonyabban, biztonságosabban tudjon működni. Ha valaki (jelen esetben te) azt mondja, hogy márpedig őt ez nem érdekli és nem hajlandó telepíteni ezeket, akkor nyitva hagyja magát bármilyen ebből eredő kellemetlenségnek, és utána téged fognak hülyének nézni probléma esetén amiért nem éltél a lehetőséggel mikor még lehetett.

    A technológiai fejlődés nem egy helyben áll, folyamatosan megy előre, te pedig vagy lépést tartasz vagy le fognak hagyni. Oké, nem minden változtatás jó, nyilván vannak helyzetet ahol a régi megoldások a legjobbak. De ez nem ok arra, hogy legalább a biztonsági réseket befoltozó frissítéseket ne engedd fel, máskülönben visszamehetnél akár a Windows 7-hez vagy még korábbi rendszerekhez is.

    @rhunseeker
    Igen, csak amikor valaki csúcsszériából akar vásárolni, ott azért sokan szeretnék, ha tényleges garanciát kapnának a pénzükért, nem beszélve arról, hogy ellentétben a Samsunggal ez a kis cég sokkal nehezebben elérhető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák