Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Gubek-Einste #1300 üzenetére
Jaaaa.... Addig nem is jutottam, csak a "nagy" számot és a grafikont néztem!
[ Szerkesztve ]
-
MammoUTh
csendes tag
Sziasztok!
Az felraktam az adwanced samknows fw-t én is.
mennyire normális hogy a WAN portom folyamat inaktiv (piros) és a MAC cime egy az egyben ugyanaz mint a LAN-os? a készülék hátoldalán a feltüntetett 1db MAC cim 2 számmíl kevesebb mint amiket nekem a GUIban a LuCi jelez..
Ötlet?
ja és a probléma hogy igy nem tudok kapcsoltódni dynamic ip-vel a kábelmodemhez, akkor sem ha a régi router mac-jét klónozom.. (vidanet)"A növényeknek Brawndo kell! Elektorlit van benne!"
-
MODERÁTOR
-
MammoUTh
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1303 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Valószínűleg ez lesz a probléma, de nem birom átállítani sehogy sehogy :S
Resetet csináltam failsafe módból a "mtd -r erase rootfs_data" paranccsal, de nem oldotta meg a problémát :S"A növényeknek Brawndo kell! Elektorlit van benne!"
-
MODERÁTOR
válasz MammoUTh #1304 üzenetére
Kérdezz rá az OpenWrt topikban, én ezt annyira nem vágom, és ide se tartozik igazán, mert ez már csak OpenWrt beállítási kérdés, függetlenül a SamKnows scriptektől...
-
titán
-
donmackó
addikt
-
donmackó
addikt
December 31.-el vége a projektnek? Facebook-on csak annyi van hogy január 5.-ig korlátozott support van.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MODERÁTOR
-
donmackó
addikt
Thank you for volunteering to participate in the SamKnows Broadband Performance Measurement Study, in association with the European Commission.
We now have all your relevant ISP details and you're just the kind of person we're looking for, and would like to welcome you to the SamKnows Broadband Community!
If you would like to confirm your participation in the study, please read and agree to the study's Terms & Conditions. Upon acceptance of these Terms & Conditions, we will dispatch a Whitebox in 10-14 days.
The latest European Commission report was released recently, to view this click here.The next reporting period will be October 2014 with the study currently running until the end 2014. This may extend beyond this date. All those who join the project will be notified if this changes.
If you know anyone who would be interested in joining this study by volunteering to host a SamKnows Whitebox please ask them to apply here.
Thank you again for your support. If you would like to be kept informed of the latest SamKnows developments around the world you can find us on Facebook, Twitter or Google+.
If you have any questions, please don't hesitate to contact us at community@samknows.com.
Kind regards,
SamCsak a félkövér részből gondoltam. Annó ez volt a Samknows-os jelentkező mailben.
-
donmackó
addikt
Akkor tudja a franc. Én már 2 hónapja nem kaptam havi jelentést sem (igen be van állítva hogy kapjak), pedig mér a cuccom, szoktam nézni a reporting.samknows.com + az androidos alkalmazással is. Hozzá teszem, hogy az eredeti firm van rajta nem a mókolt.
-
Teko001
őstag
Megjött a decemberi report card.
-
gyulus08
aktív tag
Sziasztok!
Anno 2012. februárja körül kezdtem a méréseket, még az első típusú Whitebox-al. Idén októberre kikönyörögtem egy WDR-3600-as egységet, viszont elkezdett sercegni a tápja sajnos.
Szerintetek van értelme, hogy írjak nekik, hátha küldenek újat, vagy úgyis elhajtanak a francba? -
donmackó
addikt
Még idáig nem. Habár már a tavaly novemberi reportcard-ot sem kaptam meg, és azóta sem jött 1 sem
(pedig be van állítva). A facebook oldaluk szerint megy még a projekt. Ha nem írnak február elejéig (amikor van a reportcard küldés időszaka), akkor tolok rá egy openwrt-t (jó lesz wifi ap-nak).Ezt csak így itt hagyom ;)
-
MODERÁTOR
http://intruder2k5.besaba.com/samknows.whitebox.zip
gargoyle-factory.bin - Gargoyle 1.6.2 stabil fw
modified-samknows-factory.bin - YumeD féle módosított SamKnows fw
samknows-factory.bin - eredeti SamKnows fw
tp-link-factory.bin - gyári fwA későbbi félreértések elkerülése végett, minden firmware ami a csomagban van, TP-LINK WDR3600 routerhez való, más WhiteBox-ra senki se erőltesse fel!
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #1325 üzenetére
-
MammoUTh
csendes tag
tudna valaki abban segíteni, hogy régebbi (1043ND) wájtbokszot hogy lehetne használatra bírni a YumeD féle WDR3600 fw-hez hasonlóan? szóval hogy mit-hogy kellene konfigurálni, illetve milyen csomagokat kellene telepíteni?
[ Szerkesztve ]
"A növényeknek Brawndo kell! Elektorlit van benne!"
-
Teko001
őstag
Van olyan, aki a UPC 500-as, vagy a Digi gigabites netén méricskél vele? Milyen értékeket mér? Kiméri?
-
MODERÁTOR
válasz Teko001 #1328 üzenetére
Egész biztos, hogy nem méri ki, ez 100%! Szerintem már az 500-at se... Bár engem személy szerint nem érintett, de ha visszaolvasgatsz láthatod, hogy a UPC 240-el is gondok voltak úgy cirka fél éve, aztán nem tudom mi lett a végső mért érték, de, hogy az 1000Mbps nem megy, az tuti biztos! Ha jól rémlik, de ez tényleg csak rémlik valahonnan, mintha 3xxMbps-től lett volna szó plafon gyanánt, talán vargalex mérte ki...
-
MODERÁTOR
válasz MammoUTh #1327 üzenetére
Ez sajnos nem ilyen egyszerű, szerintem telepíthető csomag formában ezek a scriptek sehol sem érhetők el nyilvánosan, tehát vagy magadnak kell fordítani az fw-t, vagy pedig utólag kell belebuherálni egy OpenWrt-be a scripteket, a megfelelő időzítésekkel, stb... De ez nem annyi, hogy opkg install samknows!
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Mate
nagyúr
Ti kaptatok levelet?
Én 2 vagy 3 hónapja nem kaptam.
-
adamka16
őstag
én meg kihúztam már 1 hete, de nem jeleztek, hogy gond van. szerintem kb vége a bulinak már lassan.
-
eszakas
senior tag
Sziasztok.
Én sem kaptam. Január végén én is kihúztam.
Már csak azt kell kitalálnom mi legyen a rúterbőlAsus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
-
MODERÁTOR
Nekem januárban is 6.-án jött, szóval még semmi sincs veszve...
[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
Én kaptam jan. 6.-án.
"The panel is ongoing with no fixed end date. All those who join the project will be notified if this changes.
We would also like to take this opportunity to thank you for your continuing participation. Without volunteers such as yourself the collection and analysis of this invaluable data would not be possible, and your contribution to the study is greatly appreciated."
-
Mate
nagyúr
Akkor nem tudom mi van. Nekem legutóbbi amit megtaláltam októberi. Talán novemberben még jött, bár azt most nem találtam meg. Azóta viszont 3 kimaradt.
-
MODERÁTOR
Megjött a January 2015 report card...
Project Update
We are working on finalising our 3rd report with the European Commission, after which we plan to continue to collect data for country specific and special interest reports.
We thank the current volunteers for their commitment to the project and will be recruiting more volunteers in the Springtime to help us with this invaluable ongoing work to improve broadband performance in Europe.
[ Szerkesztve ]
-
Heller2
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1345 üzenetére
Toborozzunk önkénteseket a tavaszi mérési időszakra? Hát ennek soha nem lesz vége?
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
MODERÁTOR
-
M3kk
őstag
[ Szerkesztve ]
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
-
eszakas
senior tag
Háát nekem ilyen van WR1043ND v1.
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
MammoUTh
csendes tag
válasz eszakas #1349 üzenetére
Nekem is, már kb 3 éve, és azóta is folyamatosan jönnek a reportok minden hónapban
Meg szoktam nézegetni a mobilapp-ban ill a reporting weboldalon az eredményeket. Mindenképpen érdekes statisztika, főleg annak tükrében mikor kivetítem rá a szolgáltató és csomagváltások időpontjait.
Azóta is a SN fw van rajta érintetlenül, csak miután itt ráakadtam a moddolt SN fw-re szeretném azt is "felnyitni" de tetszik a monitoring, ugyhogy azt megtartanám[ Szerkesztve ]
"A növényeknek Brawndo kell! Elektorlit van benne!"
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest