Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    (#2803) dergander:

    Igaz én "csak" 1680ban tolom, de ott maxra húzva és 50+fps a peccs óta, teljesen jó!

    (#2805) PeL:

    Nálam folyamatosan változik az időjátás, napos/borús/esős, az egyetlen ami gyanus hogy kitörést egyszer éltem át a játék elején, azóta semmi, pedig szereztem méregdrága oltóanyagot is ellene hátha a szabadban kapna el. Igaz éjszakánként előszeretettel alszom, így lehet átaludtam egy párat a tudtom nélkül.

    (#2806) =WiNTeR=:

    A patch elött még manuálisan kellett minden modulban kikapcsolnom 1-1 magot a játék indítása után hogy 4et használjon ne egyet. Patchet feltéve láttam hogy most már magától rámászik négy magra, azóta is faxán megy így ami a GPU kihasználtságon is áldásosan látszik.

    (#2808) bluyoo:

    Nem sötét DX10 alatt csak akkor ha kikapcsolod a Sun Shadowt, ami azért lehet mint azt az elején észrevettem, nem magukat a nap árnyékokat kezeli mint ahogy azt a nevéből sejteni lehetne, hanem magát a napfényt. Megnéztem kikapcsolva és teljesen felborulnak a fényviszonyok, mintha egy másik játék lenne kb.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák