Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz shield #31726 üzenetére

    Hát, nekem fogalmam sincs mi lehet a baj nálad, de még egy crash sem volt nekem egész idáig :F Amit csináltam: feltelepítettem azt a csomagot egy eredeti, lemezes, angol 1.6.02 COP-ra és bemásoltam a fordításodat. Ennyi volt. Lehet, hogy az alapjátékod nem tetszik neki? Most itt tartok a játékban, de már senkitől se kapok feladatot:

    Még van 1-2 aktív küldetésem, egy Villámot kell még szerezzek és valami x laboros dokumentumot. Most jártam vissza Csapajevhez, mert valamit én is elszúrtam a banditáknál az elején, de már nem állnak szóba velem, mert közben átigazoltam volt a Hajnalhoz is, így csak egy feladattal maradtam náluk, hogy szerezzem meg azt a fegyvert Csapajevnek. Sötét Völgy viszont agyon van terhelve mutánsokkal és csapatokkal és ettől eléggé akadozik ott a játék, de ki nem dobot soha ott sem. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy valóban lenne 110 SGM feladat meg rejtekhely? Csak mert akkor én a felénél vagyok a játéknak, holott az eredeti SGM szerint befejeztem és freeplayben vagyok, ahol nem nagyon adnak már megbízásokat. Hogy hol lehet a többi feladat és rejtekhely - fogalmam sincs. Szerintem az nem valós.

    Na most látom a végét, azt mondja, hogy 373 PDA-t találtam alpha parancsnokoknál, holott nekem ki volt kapcsolva az alpha csapatok már az elején :) Szóval ez a statisztika baromság, nem valós egyáltalán :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák