Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz Erdő #31682 üzenetére

    A feladat listában javítottam a kaja csomagokat az Alállomási zsoldosoknál, a párbeszédnél már rendesen volt írva. Ez azért volt, mert a feladatkezelőben levő dolgok még nincsen átírva, ez még az eredeti fordításból való fájl. Valószínűleg még lesz ilyen.
    Kérek mindenkit, aki talál hibákat/elírásokat, készítsen képmentést róla, mert úgy könnyebb dolgom lenne.
    A Vérszopó csápokat is rendbe teszem, de jó lett volna képmentés róla és a hiba leírása.

    Akkor lerakom a sok cuccot, ahogy tanácsoltátok, talán akkor tényleg menni fog a pálya váltás.

    A mit kell gyűjteni és a többi mappában levő leírások, azok az orosz oldalakról vannak leszedve, így nem egyezik sok minden a mi fordításainkban levőkkel. Ezért fenntartással kell fogadni. Pl. Bengáli tűz - Szikrancs.
    Ezek sok gondot okoztak nekem is.

    Antonius1978, Sensut a Hajnalosoknál elvégzett feladatok után, egy idő után (ha jól emlékszem régebbi játszásnál) szó lesz Strelokról is, hogy meg kell keresni vagy infót szerezni Pripyatban. Volt már ilyen beszélgetésetek a hajnalos főnökkel?

    A Csapajev - Sakál küldetésnél én kinyírtam Fejszést, mert pirossá váltak és a mellette levő zsoldos lőtt is rám, végül is azt mondta Csapaj hogy nyírjam ki. Nem tudom más megtudta-e oldani másképp.

    Erdő miért gondolod, hogy nem jó a Fejszés és a többi zsoldos kinyírása? Valami mást akartál?
    A fegyver vissza adása után megbíz a távcső elhozásával Jupiterrtől, de ehhez új beszélgetést kell kezdeményezni. Szerintem ha vissza mész hozzá, adja a küldetést.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák