Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    válasz PeL #31168 üzenetére

    Nos, Jelenlegi verziószám 1.4.10, de már leszedték a moddb-ről, úgy hogy jön a következő verzió.
    Egyébként igen, játszható már a játék, bár mivel Call of pripyat modja, így az alapjáték fegyverei nem nagy durranások.

    Ez a 1.4.10 kb 2-3 hétig volt, előtte folyamatos update maraton volt, 1 nap volt úgy hogy 2 patch is jött. Az addonok optimalizálása és kompatibilitásai emiatt nem voltak megbízhatóak, amíg ment az update maraton.

    A fentieket mind a Moddb oldalán fent lévő dolgokról állapítottam meg, fontos azonban tudni, hogy az orosz ap-pro.ru-n egész komoly kis kiegészítők is készülnek már: például Call of Misery mod néven a Misery modot portolják a Call of Chernobylra rá. Sőt mitöbb, az orosz oldal pár apróbb és jobb dolgokban is kiemelkedik, például hogy az oroszok már csináltak a játékhoz Optimized Textures-t a játékhoz. Magam már kipróbáltam, és működik a dolog. DX10-ben nyomom már emiatt is.

    Fegyver modok területén egyre jobban finomulnak a dolgok és forranak ki, vannak kisebb hibák még (pl.: a virtuális célkereszt még akkor is bent marad, mikor te éppen a fegyver nyílt irányzékaival célzol - ). De a legsúlyosabb az amikor egy fegyverre ráteszed a távcsövet ás hangtompítót , és mikor ráteszed a gránátvetőt, és használni is szeretnéd - nincs irányzéka. Vagy konkrétan a hangtompító vagy a távcső annyira bezavar, hogy nem igen tudsz az előbb felsoroltaktól célozni a gránát vetővel. Egyebek mellett jók. Én az STCOP és az Arsenal Overhaul fegyver modokat nyomom. Az előbb leírt fegyver csomag tapasztalatok ezekből vannak. OWR nem izgat, de kár, hogy mondjuk Shocker Weapon Mod nincs még portolva a Call Of Chernobyl-hez.

    Remélem hasznos volt számomra a hsz-om.

    Az orosz ap-pro oldali link ( google chrome oldal fordító Oroszról angolra / magyarra sokat segít!):
    OROSZ OLDAL!

    Annyival számolj, hogy memória használatban a 4 giga nem lesz elég, mert nálam 12 giga ramnál mindig kifagy a Truck Cemetery.

    GOOD LUCK, STALKER!

    [ Szerkesztve ]

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák