Új hozzászólás Aktív témák

  • Riot Gin

    aktív tag

    válasz xFreex #29237 üzenetére

    Hehe, vicces, vicces :D :D

    Egyébként PRODATA: az húz fel engem leginkább a fegyver modell cserés meg animációs cserés cuccokban, hogy SOHA nem tudod meg azonnal mit csináltál rosszul. SEMMILYEN útjelző nincs, és amikor ki akarod próbálni, akkor is várni kell 5 percet, míg bejön a crash képernyő, és utána van a haj tépés, és ecetera ecetera, hiba keresés. Eszméletlenül húzza az időt a dolog. Persze egy idő után kicsit hozzá szoksz, de engem az zavar az egészben, hogy amikor baromi sokat melózól modell skin, meshes, sounds, meg egyebek, eltelik egy óra , mire azt mondod " hm, azt hiszem rendbe lesz, teszteljük le!" és utána a bűvös 5 perc, és hiba kidobás, NEM EGYSZER, hanem SOKSZOR TÖBBSZÖR. Ez DEGRADÁL engem leginkább.

    Pl.: Be akartam tenni a diverzánsba az MG42-t mint kezdő fegyver legnehezebb fokozaton. NEM LEHET, mert csomó adat hiányzik, nem is a Call Of Pripyathoz van, egy ruszki gondolt egyet és kivette egy Shadow Of Chernobyl modból. Arra nem gondolt, hogy használhatatlan lesz a Call of Pripyatban, csak felcseszte.

    Nesze nektek , bajlódjatok vele alapon. Azóta NEM találtam kompatibilis verziót. ( Előre szólok mindenkinek: Misery modellek felejtősek, túrjatok bele abba a szénába is, megtudjátok milyen rohadt is az! )

    Ami megint kiborít: az instabilitás. Na ez az , amivel nem tudsz mit kezdeni, egyik pillanatról a másikra hátbaszúr a játék oktalanul. Elkezded a játékot, csomót mentesz, előre jutottál mint schumi a hungaroringen, és utána jön egy halál, és hoppá, a mentéseid HASZNÁLHATATLANOK. Csak-mert. Nem egyszer, volt többszöri alkalom is / mod. Még a diverzáns is benne van ebben a könyvben.

    Egyáltalán az értelmét keresem annak hogy elkészítem a fegyver pakkomat. Mert, nem igen játszák ezt sokan manapság a műmájer gémerek aranykorában. ( A modot, nem a többi modot és az alapjátékra gondoltam.) Várom a kommenteket.

    "Give to me some power to complete this mod, or i stop and do other things"

    Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Új hozzászólás Aktív témák