Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz Sensut #26798 üzenetére

    Vigyázz, ebből két verzió is van. Az elsőnek Gladiator II - A szövetség ideje a címe, míg a másiknak A Szövetség ideje 2.

    Az első rövidebb, gyakorlatilag a második feladatinak egy részét tartalmazza, kicsit más megoldásokkal.
    A második sincs teljesen befejezve, a végén lesz egy feladat, ami függőben marad, és a következő részre igérik a folytatást, de van ebben is épp elég járkálni való.

    Itt-ott hajlamos elakadni.

    Egy helyen szinte mindenkinek: a Borongósban lesz egy feladat, ahol a leszakadt hídon túl kell elintézni egy Alfa-bio osztagot. Ha ott egy alfa a susnyásban elhever, nem folytatódik az a feladat. Meg kell keresni ezt az alfát és ha lelőtted, jön egy helikopter támadás. Ha ez elmarad, akkor nem fogsz több feladatot kapni.

    Még egy ilyen pont biztosan van. A bár hátsó részében mkadm-től fel lehet venni egy mellékes feladatot, meg kell keresni az általa összállíott enciklopédiát. Ugyan mellékes feladat, de ha nem találod meg, a fő vonal feladatait sem kapod meg egy ponton túl.

    Ha olyan feladatot kapsz (az elején több is van), ahol csapattal kell vissszaverni a táamdást, érdemes figyelni a csapatársaid életvonalát és vigyázni rájuk. Nem okoz gondot, ha magadra maradsz, csak a következő akcióban már egyedül leszel...

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák