Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz hubai1979 #26563 üzenetére

    Köszi, megsasolom ;) .

    Közben haladtam egy kicsit a WOD-ben, nagyon tetszik a hangulata. A sztori meg a feladatok nem nagyon tolonganak, még mindig a képződmény nyomát követem miután már csapdába is csaltak, de nem is ez a lényeg. A készítők tudták hogy kell havassá varázsolni a Zónát, a hangulat, az atmosfear kiváló. 2 crashem volt, egyik miközben játszadoztam az AA beállításokkal, a másik a letehető hátizsák miatt (lásd SGM), mert megpróbáltam használni egy nyitott ládában.
    Na de az NPC-k lopnak, mint a szarka. Itt nem lehet csak úgy elhagyni a cuccot, hogy majd visszamegyek érte. Nem, már jó messziről kiszúrnak a kalandorok és a szajrédnak annyi :K . Végre ez is összejött.
    A hullák egy idő után eltűnnek, csak a fegyverek maradnak ott, ha épp nem jár arra valaki. A mutáns hullák viszont nem tűnnek el, ami egy idő után terhelheti a rendszert.
    Vannak hóviharok a nyári viharok helyett és vannak ugye erőteljes kitörések is, meg minden ami kell.
    A kereskedés emberbarát, Bagoly minden fegyvert megvesz, nem mint az alap játékban, csak épp a fegyver állapota nem legyen teljesen vérvörös. Az ingatlanok mind a helyükön vannak, az ingóságok viszont kikerültek vagy máshol lehetnek, még nem tudom, de egyelőre az eredeti sztorinak semmi nyoma.
    Feltettem 2 ízelítőt a Youtubera:

    Winter Of Death - Jupiter

    Winter Of Death - Yanov

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák