Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz op.erik #21727 üzenetére

    Nos igen, az AMP-t a amcsik a legjobban sikerult AK-nak tartottak - ha jol ertelmeztem, meg az eredeti AK-hoz kepest is.
    Amugy roman fejlesztes : regebb azt olvastam - majd utannanezek, mivel tudok romanul - hogy valami bukaresti faszi feltalalt valamit - valami ellensuly ami a tusban van ?! ha jol emlekszem - ami csokkenti azt hogy a fegyver csove emelkedjen.Mi nem lohettunk sorozatot loveszeten, igy nem tudom hogy a roman AKM hogy viselkedik.De eleg pontos fegyver egyeslovesnel, vagy legalabbis ugy tunt, amikor en lottem.Mondjuk az enyem regi volt (ha jol emlekszem 60as evek vege vagy 70es evekben volt gyartva), es jobbra hordott...Miutan ezt kitapasztaltam, picitt balra tartottam, es a celalak fejebe lottem siman, egymas utan, kb 100-200 meterre volt a celtabla.
    Erdekes, de jol mutat - legalabbis nekem tetszik az M203 a cso alatt :)
    A magyar AK-ra meg a nyugati (nem amcsi) G-25 vagy mi a fene van teve :)

    kekeeci akkor a fegyverek, amelyeket bemutattal, a jatekban is ez a tipusuk/nevuk/megjlolesuk, ugye ?
    Mert akkor letoltom a modot, es a nevek alapjan megtalalom a modellt, meg hozza a boret is, hogy at tudjuk emelni az alapjatekba pl.
    A Gladiator 2 miert jo ? Regebb mintha lattam volna valami Youtubos videot rola, de mar nem emlekszem milyen...valami dereng hogy a ShoC BAR palyan volt, es valami arenaban tudtal kuzdeni, innen a Gladiator ?!

    rétisün en ugy emlekszem, hogy nem volt gond az AMK-val ilyen teren, talan csak palyavaltaskor fagyott ki esetleg...ez jo par modnak a betegsege, nincs eleg memoria...

Új hozzászólás Aktív témák