Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz #90933760 #17994 üzenetére

    Egy kicsit lelankadtam ezzel kapcsolatban. Először is a három monitor meg a két kari meg a bikább táp meg a második karira a hűtés az súlyos lóvé.
    Most ebből következett az, hogy legyen egy 6970 és akkor táp se kell meg plusz hűtés se. Igen ám, de néztem tesztet 6950 két monitorral és éppen játszható a szint, harmadik monitornál be fog sírni a gép. Erősebb picivel a 6970, de annyival nem hogy kitoljon még egy moncsit. Ráadásul a 2 GB memó is fogyózik már a két monitornál is.
    Ehhez egy 7970 kellene, ott megvan a 3 GB csak épp akkor árban megint ugyan ott van. És erőre kb a másik két kari szintjével egyenlő, tehát még mindig az éppen játszható kategória lesz csak.
    Két monitorral fos, mivel a pofádba esik a káva. Ebből következik az, hogy ez így lassan feledésbe merülget... :U
    Szerettem volna monitort cserélni, de használtan a TN-ekből (mivel olcsó) 24 colos van, a 22 colosról pedig marhaság lecserélni. A 26 colos van pár darab, de még az se olyan nagy amivel érdemes foglalkozni. Nagyobb nincs is TNből. Meg ezek is már sokszor 16:10-ek, mondjuk ez se olyan nagy baj még mert látszószög nem csökken csak több ég-föld fog látszani.

    Az az igazság, hogy én 32 colosra gondoltam mindenképp, az alatt semmi más. Ez a három monitoros dolog meg bukó.

Új hozzászólás Aktív témák