Új hozzászólás Aktív témák

  • Berguson

    tag

    Sziasztok!

    Bocs a kérdésért,és bocs hogy ide írok ismét,de a Clear Sky játék saját topikja nagyon haldoklik,ezért is bátorkodom ismét tőletek tanácsot és segítséget kérni,persze ha lehet,és ha nem dobtok ki innen rögtön! :)
    Mint már írtam is nemrég nektek (igaz akkor trainerrel kapcsolatban írtam) hogy nagyon elszoktam már a lövöldözős játékoktól,gépem sem volt igazán jó eddig hozzá,de most kicsit újítottam,és felraktam a Stalker: Clear Sky-t (1.5.10.)! Ezzel a játékkal most játszom először,a SOC-t (Shadow Of Chernobyl) végigvittem már 1-2x.

    Olyan kérdésem lenne tőletek,és nézzétek el nekem a tudatlanságomat illetve ha hülyeséget írok,hogy ugye van több "csoport" is a játékban,és én lehet valamit ott elszúrtam?
    Ugye vannak a "csoportok",azaz vannak a Stalkerek,a szolgálatosok,a szabadságosok, szabadúszók, renegátok, fosztogatók stb...
    Több küldetést is megcsináltam,Chernobylbe viszont még nem akartam elmenni mert gondoltam hogy ott a játéknak majd a vége lesz (a SOC-nek is ott lett vége!) ezért gondoltam inkább minden kis hülye küldetést megpróbálok előtte végigcsinálni,csak hogy a játékélményt és a játékidőt minél hosszabbra kitoljam! :)
    Mikor már fogytak a küldetések,csatlakoztam a szabadságosok közé. (lehet nem kellett volna?! :U )
    Ott is megcsináltam jópár küldetést,írtottam a mutánsokat,katonákat,fosztogatókat,mikor eljutottam a Szolgálatosok közé. Ott is "felajánlották" hogy csatlakozzam közéjük,erre gondoltam hogy csatlakozom hozzájuk,hátha lesz még több küldetés számomra! Nos lett is,de arra viszont nem gondoltam hogy ezzel kicsit káosz lesz számomra a játék!
    Ugyanis onnantól az előző "csapatom" azaz a szabadságosok (ugye amiből a legtöbb kis csapat is van a térképen,és akikkel ugye mentem írtani a mutánsokat,kutyákat,élőhalottakat stb.) máris az ellenfeleim lettek!
    Valamit rosszul csináltam talán,vagy ez direkt így van "megírva" a játékban? Vagy ez is egyfajta befejezése lesz így akkor majd a játéknak,mind ugye ahogy többféle vége is volt SOC-nek? :C
    Tényleg bocs,ha hülyeséget kérdeztem,és köszönöm ha valaki segítene majd!!

Új hozzászólás Aktív témák