Új hozzászólás Aktív témák

  • need

    addikt

    Sziasztok...

    Tanácsot szeretnénk kérni..
    Van egy Tplink 1043ND v.3 routerem.. én nagyon meg vagyok elégedve csak a család többi tagja nem..egyik napról a másikra azt vettük észre hogy eltűnik a wifi jel..!
    Az első ilyen konkrét dolog nem is olyan régen volt az ugyan abban a helységben lévő tévén nasrol való lejátszás wifin dolog működött na most valamiért nem akart össze jönni ki is lépet magától ;]
    Panelba lakunk a gyerek telefonja wifin megy Minecraftos videokat nézeget you tube csatornán..én hát folyamatosan megáll kifagy nem megy..ez is kb. 2 hete kezdődött..!
    A jel érték normális én nem láttam volna hogy ingadozik de a telefonnal való lejátszás wifin nem minden esetben sikerül..!

    Elsőnek arra gondoltam neme a Digi szórakozik mert mostanában vannak vele bajok...
    Volt olyan eset hogy reseteltem a routert és minden helyre jött..de nem gondolom hogy állandóan ki be kelne húzogatni a táp csatit.

    Ami a routeren utoljára történt változás hogy Port scannerel találtam nyitott portot a 80 azon keresztül basztatta vagy pingelte valami majom a nast de ezt le zártam.. nem gondolom hogy ez a wifit befolyásolná szerintem...!

    Megfordult a fejembe hogy szépen lassan cserélni kelne már kérdés az hogy valóban..
    Ami még eszembe jutott a másik szobába egy ilyen [kütyü] van ennek értelme egyáltalán..?

    D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

Új hozzászólás Aktív témák