Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz a.sebi #33802 üzenetére

    Office? Nem Home? Csak mert kicsivel fentebb a Home csomagnál írnak privát dinamikus IP címet, vagyis ezek szerint lakossági előfizetőknek csak privát IP címet adnak, ami azért baj, mert akkor routert az xbox vinnyogása miatt nem nagyon fogsz tudni használni, hacsak nem tudsz betenni egy switch-et a kábelmodem mögé, de ahhoz az kell, hogy több dinamikus privát cím átjöjjön a modemen, amit a szolgáltató szabályoz a kábelmodem konfigurációs fájljában, érdemes erre rákérdezni.
    Egyébként látszik náluk is a hozzá nem értés, "Átadás interfésze: 10/100 Ethernet", kíváncsi vagyok így hogy szolgáltatják a 120-as csomagjukat, csak mert nincs ott az és/vagy 1000 Ethernet és így tovább.
    Na de a lényeg, hogy akkor ha szerződés szerint Office csomagot fizetsz, akkor kérheted ingyen hozzá a publikus IP címet, mivel alapból jár hozzá (de akkor valami kártérítéssel is tartoznak, mert eddig nem adták meg), viszont ellenkező esetben ha mégsem abban vagy, akkor pedig elő kell fizetni másik csomagra, csak kérdés hogy mennyivel lesz drágább.
    Az üzleti résznél sima weboldalon nem is látszik semmi róla, mármint a Cable Office-ról, csak ezek a buzi AirOffice/AirBusiness csomagjaik, meg olyan sávszélesség, amit valószínűleg nem tudnak szolgáltatni, szóval érdekes, de legalább kreatívak.

Új hozzászólás Aktív témák