Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz Plazmacucci #16817 üzenetére

    Fura, mert ahol én voltam, ott tényleg jó volt. Nem hibátlan, nem CD minőség, de mindenképpen a jobbak közé sorolnám. Arányosan szólt ott, minden hangszer hallható volt.
    Tudom milyen, amikor szarul van valami hangosítva, élénken él bennem a 2010-es Metalfest, a nagyszínpadon a Deicide felismerhetetlen volt szinte végig, a Nevermore is sajnos úgy múlt el nekem, hogy a műélvezet helyett azt kellett figyelni, egyáltalán felismerem-e, ott végülis nagyjából sikerült. A Lamb Of God a végén már felülről súrolta a rosszat, az már hallgatható volt. Meg ami még nagyon megmaradt bennem, a 2017-es Testament, ami egy Chuck Billy/Gene Hoglan duókoncert lett, a gitárokból annyira nem lehetett hallani semmit.
    Itt is csak szidta mindenki az új Barba Negrát, féltem is rendesen, hogy milyen lesz, kellemes meglepetés volt, hogy nem volt vele gondom. Azt hallottam, hogy hátrébb már nem volt olyan jó. Én mindig középre, a dühöngő mögé szoktam menni, a keverő előtt vagyunk, ott jól szól, és pofon is csak elvétve kapható. :) Túl közel sem érdemes menni, egyszer egy Soulfly-t a kordontól, a hangfal mellől néztem végig, utána azért volt némi zúgás. :)
    Aztán persze lehet, hogy g*ciszarul szólt, de mivel Panterán nőttem fel, betéve tudok minden hangot, aztán odahallottam mindent, ahova való. :D

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák